ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Caño Cristales, το πιο εντυπωσιακό και χρωματιστό ποτάμι στον κόσμο

Βρίσκεται στην Κολομβία και συγκεκριμένα στην πόλη Serrania de la Macarena, στην περιοχή Meta
Θεωρείται το πιο όμορφο ποτάμι στον κόσμο εξαιτίας των παράξενων χρωματισμών του. Αποκαλείται συχνά ως "το ποτάμι των 5 χρωμάτων" ή το "υγρό ουράνιο τόξο". 
 
Από τα τέλη Ιουνίου μέχρι και το Νοέμβριο, τα νερά του ποταμού έχουν έντονα χρώματα, όπως κίτρινο, πράσινο, μπλε, μαύρο και περισσότερο κόκκινο, λόγω των φυτών και της άλγης Macarenia clavigera που υπάρχουν στον πυθμένα του.  
 
Είναι ένα γρήγορο ποτάμι με φυσικές πισίνες και καταρράκτες.Το νερό είναι τόσο καθαρό που οι επισκέπτες βλέπουν τα ψάρια αλλά και τα φυτά που υπάρχουν μέσα σε αυτό.  
 
Το ποτάμι δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλο, σε σχέση με αυτά στον Αμαζόνιο. Έχει μήκος περίπου 100 χλμ και 20 μέτρα πλάτος.  Οι επιστήμονες το θεωρούν πολύ σημαντικό γιατί συνδυάζει
 
Η πρόσβαση δεν είναι και τόσο απλή υπόθεση καθώς απαιτείται πτήση από Villavicencio μέχρι Macarena, και μετά πλοίο ως το ποτάμι.Επισκέπτες επιτρέπονται από Ιούνιο μέχρι Νοέμβριο. 
 
Σε πολλά σημεία γίνονται υπέροχοι αντικατοπτρισμοί μέσα στο νερό. 
 
Η φύση πραγματική ζούγκλα, με πελώρια δέντρα που φιλοξενούν μαϊμούδες και χιμπατζήδες και φυσικά πολλά πτηνά. 
 
 
Τα φυτά που δίνουν χρώμα στο ποτάμι! 
 
Αν βρεθείτε λοιπόν στην Κολομβία, φροντίστε να το επισκεφτείτε γιατί είναι πραγματικά μοναδικό! Μέχρι τότε....απολαύστε τις φωτογραφίες!
 
  
 
  
  
   
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video