ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Καλύτερο το σεξ στα ξενοδοχεία πάρα στο σπίτι...

Καλύτερο το σεξ στα ξενοδοχεία πάρα στο σπίτι...

Υπάρχει λόγος που τα ζευγάρια απολαμβάνουν τις ρομαντικές διακοπές στο ξενοδοχείο και αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει η επιστήμη.
Κατ αρχήν η διαμονή σε ένα νέο μέρος ανεβάζει τα επίπεδα ντοπαμίνης στον οργανισμό, τον ισχυρό νευροδιαβιβαστή που ελέγχει τις αισθήσεις της ευχαρίστησης και της ικανοποίησης. Άλλοι παράγοντες που συμβάλλουν σε εξάρσεις της ντοπαμίνης είναι η κατανάλωση σοκολάτας ή αλκοόλ, η μουσική ή η χρήση διεγερτικών όπως η κοκαΐνη.
Σε δεύτερο επίπεδο, το τσεκ ιν σε ένα ξενοδοχείο είναι συνώνυμο της εμπειρίας διακοπών και την αναμενόμενη απόδραση από την καθημερινή ρουτίνα, κάτι που σίγουρα ευνοεί τη διάθεση για στενότερη επαφή μεταξύ των συντρόφων. 
Tα καθαρά δωμάτια και σεντόνια και η ανωνυμία συντελούν, προσφέροντας ένα ασφαλές και ιδανικό περιβάλλον για τα ζευγάρια που επιθυμούν να αποδράσουν από τις καθημερινές έγνοιες στο σπίτι, οι οποίες μπορεί να επηρεάζουν την ερωτική τους ζωή.
Ο ψυχοθεραπευτής Ian Kerner και η ψυχολόγος Amy Muise είναι μόνο 2 από τους επιστήμονες που δημοσιοποιούν αυτή την επίδραση των ταξιδίων.
TORNOS NEWS 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video