ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Τα 10 καλύτερα μπαρ σε ταράτσα (rooftop bars) στην Ευρώπη

Η θέα από αυτά τα μπαρ είναι τόσο εντυπωσιακή που το να πιείτε ένα κοκτέιλ μοιάζει με αξιοθέατο! Δείτε τα ωραιότερα μπαρ σε ταράτσα στην Ευρώπη και απολαύστε ένα ποτό στο επόμενο σας ταξίδι. 

Βρίσκεται στον 7ο όροφο και αποκαλείται "η ταράτσα της Μαδρίτης", στην πλατεία Plaza Santa Ana. Να πάτε νωρίς το απόγευμα για να προλάβετε τη θέα με το φως της μέρας αλλά να απολαύσετε και τη νυχτερινή ατμόσφαιρα. 


2. Westin Excelsior, Φλωρεντία
Στεγάζεται σε μια έπαυλη του 13ου αιώνα και στην ταράτσα λειτουργεί εστιατόριο και μπαρ. Προσφέρει πανοραμική θέα στην πανέμορφη πόλη, τους τρούλους και τα καμπαναριά των εκκλησιών, τον ποταμό και τις γέφυρες. 

3. Hilton Molino Stucky, Βενετία
Σε μια από τις πιο ρομαντικές πόλεις του κόσμου, αξίζει να επισκεφτείτε το μπαρ του ξενοδοχείου που βρίσκεται στο νησάκι Giudecca, για να απολαύσετε από ψηλά τη θάλασσα της Βενετίας. 

4. Barrio Alto Hotel, Λισαβόνα
Βρίσκεται στον 6ο όροφο και πρόκειται για μια πραγματική όαση στο κέντρο της πόλης με απίστευτη θέα πάνω από τις πορτοκαλί στέγες των σπιτιών και του ποταμού Tiago.

5. U Prince hotel, Πράγα
Βρίσκεται στην παλιά πόλη με θέα το κάστρο, το λόφο Petrin και τη κεντρική πλατεία της πόλης. Προσφέρει πολύ καλά κοκτέιλ και είναι ανοιχτό ακόμα και το χειμώνα - σκεπάζεται και έχει σόμπες για ζεστασιά. 

6. The Shard, Λονδίνο
Επισκεφτείτε ένα από τα μπαρ και εστιατόρια του ψηλότερου κτιρίου του Λονδίνου,  που είναι φτιαγμένο εξολοκλήρου από γυαλί. Απολαύστε ένα ποτό ή γλυκό ή φαγητό και την μοναδική θέα στην πόλη και τον Τάμεση, από τον 32ο ή τον 33ο όροφο του ουρανοξύστη. 

7. China Moon, Mandarin Oriental, Μόναχο
Βρίσκεται στον 8ο όροφο και η διακόσμηση και το μενού του είναι εμπνευσμένα από την Ασία. Από τέτοιο ύψος, οι επισκέπτες έχουν πανοραμική θέα 360 μοιρών στον καθεδρικό ναό, τα κτίρια του κοινοβουλίου, μέχρι τον αλπικό ορίζοντα του Μονάχου. Για όσους θέλουν, μπορούν να κάνουν και μια βουτιά στην πισίνα! 

8. Trafalgar Hotel, Λονδίνο
Δείτε την διάσημη πλατεία του Λονδίνου με το άγαλμα του Nelson από ψηλά. Η θέα φτάνει μέχρι το Big Ben και το London Eye. 

9. Terrass Hotel, Παρίσι
Βρίσκεται στην γειτονιά της Μονμάρτρης, στον 7ο όροφο ξενοδοχείου, από όπου θα έχετε μοναδική πανοραμική θέα σε όλο το Παρίσι, πάνω από τον Σηκουάνα και πέρα και από τον πύργο του Άιφελ. Κάντε κράτηση για να βρείτε τραπέζι! 

10. HotelBarcelo Raval, Βαρκελώνη
Στην ολοζώντανη περιοχή Raval, στο κέντρο της πόλης, κοντά στην Ramblas, βρίσκεται αυτό το μπαρ με θέα 360º προς την πόλη, την εκκλησία Sagrada Familia και την παραλία. 



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video