ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πετάς Αμερική; Δες τα νέα μέτρα ασφαλείας που ισχύουν από σήμερα.

Όχι δύο, αλλά τρεις ώρες νωρίτερα στο αεροδρόμιο, αν πετάς για Αμερική. Οπλίσου με υπομονή στην ουρά για να αντιμετωπίσεις τα νέα μέτρα ασφαλείας, που έβαλαν στην ζωή μας από σήμερα 26 Οκτωβρίου οι αεροπορικές εταιρείες για πτήσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, σε συνεργασία με το προσωπικό ασφαλείας των αεροδρομίων.

Πετάς Αμερική; Δες τα νέα μέτρα ασφαλείας που ισχύουν από σήμερα

Πιο αυστηροί έλεγχοι ανίχνευσης ιχνών εκρηκτικών, προσωπικών ηλεκτρονικών συσκευών, μία πιο εξονυχιστική προσωπική συνέντευξη και ανάλυση συμπεριφοράς είναι ότι καινούργιο ισχύει από σήμερα στο ταξίδι στις ΗΠΑ.
Τα μέτρα θα στήσουν για περισσότερο χρόνο στην ουρά, 325.000 επιβάτες αεροπορικών εταιρειών σε περίπου 2.000 πτήσεις που φθάνουν καθημερινά στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, με 180 αεροπορικές εταιρείες από 280 αεροδρόμια 105 χωρών.
Ελέγχονται αυστηρά τα πάντα γύρω από τα αεροπλάνα και στα τερματικά των αεροδρομίων.

Το Ευρωπαϊκό αεροδρόμιο που θα γίνεται το αδιαχώρητο;

Αυτό του Χίθροου στο Λονδίνο, το οποίο έχει τις περισσότερες αναχωρήσεις για Αμερική σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο.

Το προσωπικό ασφαλείας θα έχει πρόσβαση….

* σε δεδομένα όπως πότε και από που αγόρασες το εισιτήριο σου, σε ποιές χώρες -βάσει βίζας- έχεις ταξιδέψει πριν. Το ενδιαφέρον τους θα εστιάζεται σε μεμονωμένους ταξιδιώτες που κάνουν κράτηση την “τελευταία στιγμή” και έχουν ταξιδέψει σε χώρες της Βόρειας Αφρικής και της Μέσης Ανατολής.
* στα επιβατικά δεδομένα (API) και και δεδομένα ασφαλούς πτήσης για τους επιβάτες (SFPD), από το σύντομο ερωτηματολόγιο που συμπληρώνουν στην αεροπορική εταιρεία και η συνέντευξη θα πραγματοποιείται με βάση αυτά.
Προφίλ επιβάτη, με βάση…
* την ανάλυση συμπεριφοράς ενός επιβάτη
* τα κίνητρα του ταξιδιού
* την θρησκεία
* την φυλή
Πετάς Αμερική; Δες τα νέα μέτρα ασφαλείας που ισχύουν από σήμερα
Από σήμερα τα μέτρα αν πετάς με…
Τις εξονυχιστικές συνεντεύξεις -μέσω ερωτηματολογίου- εγκαινιάζει από σήμερα ένας σημαντικός αριθμός αεροπορικών εταιρειών.
Ήδη, ενημέρωσαν τους επιβάτες τους για Αμερική να είναι πολύ νωρίτερα στον έλεγχο check-in και πύλες (για όσους ταξιδεύουν με χειραποσκευή).
Αυτές είναι Emirates, Air France, EgyptAir, Lufthansa Group (Lufthansa, Austrian Airlines, Swiss, Eurowings και πολλές άλλες αεροπορικές εταιρείες), Delta Air Lines, Airlines for America, Cathay Pacific Airways Ltd.
Οι υπόλοιπες αεροπορικές εταιρείες έχουν προθεσμία 120 ημερών για να προσαρμοστούν στους νέους κανονισμούς ασφαλείας της Αμερικής.
ΠΗΓΉ :Doreandiakopes
Πετάξτε μαζί μας κάνοντας κλικ ΕΔΩ


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video