ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Το μουσείο επιστημών στο Λονδίνο

Είναι ένα σπουδαίο μουσείο που ξερευνά τον μαγικό και όμορφο κόσμο της επιστήμης, παρουσιάζοντας την επιστημονική και τεχνολογική εξέλιξη στο πέρασμα των αιώνων, μέσα από εντυπωσιακά και διαδραστικά εκθέματα.

Πολλά εκθέματα είναι διαδραστικά, δηλαδή καλούν τον επισκέπτη να πειραματιστεί και να νοιώσει την επιστήμη. Σε κάθε γωνιά υπάρχουν οθόνες αφής με πληροφορίες για τα εκθέματα.
Το μουσείο έχει εφτά ορόφους, στον καθένα θα βρείτε και διαφορετικές κατηγορίες επιστημών. Στην είσοδο θα πάρετε ένα χάρτη ώστε να αποφασίσετε τι θέλετε να δείτε οπωσδήποτε, σε περίπτωση που δεν έχετε πολύ χρόνο.
Μερικά από τα πιο εντυπωσιακά εκθέματα είναι:
- ο κινούμενος προσομοιωτής SimEx Sim που προσφέρει 20λεπτες εικονικές περιηγήσεις στην επιστήμη σε ένα ρεαλιστικό περιβάλλον. 
- Το πιλοτήριο του Apollo 10 που ταξίδεψε γύρω από τη σελήνη το 1969 βρίσκεται εδώ, καθώς και ένα ομοίωμα της ατράκτου του Apollo 11. 
- Η ατμομηχανή  Harle Syke Mill, άψογα διατηρημένη, θα τη δείτε να λειτουργεί στον τομέα "ενέργεια". Εκεί επίσης υπάρχει η παλαιότερη ατμομηχανή στον κόσμο και ο πρώτος κινητήρας σιδηρόδρομου. 
- Στην πτέρυγα για την υγεία με χρήση πολυμέσων παρουσιάζονται η ιστορία των πιο γνωστών ασθενειών και μπορείτε να δείτε το βακτήριο e-coli.
- Η φουτουριστική έκθεση με τίτλο "Ποιός είμαι;" παρουσιάζει την επιστήμη του εαυτού μας! Δείχνει πώς οι ανακαλύψεις στη γενετική, στην επιστήμη του εγκεφάλου και τη ψυχολογία βοηθούν να κατανοήσουμε τους εαυτούς μας. 
 
- Υπάρχουν επίσης εκθέσεις αφιερωμένες στην τηλεπικοινωνία, στο χρόνο, στον καιρό, στη γεωργία, στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, τις πτήσεις, στην ιστορία και άλλα. 
 
 
 
Ο επισκέπτης δεν είναι απλώς θεατής, αλλά συμμετέχει, εξερευνά και πειραματίζεται ώστε να κατανοήσει καλύτερα τα διάφορα επιστημονικά φαινόμενα. 
Πρόσβαση
Με το μετρό, θα κατεβείτε στο σταθμό South Kensington (District, Circle, Piccadilly line) και από εκεί θα περπατήσετε περίπου 10 λεπτά σε ένα υπόγειο πεζόδρομο και θα βρεθείτε ακριβώς στην είσοδο του μουσείο. Μόλις φτάσετε στο σταθμό απλά ακολουθείτε τις ταμπέλες προς Science museum. 
Ωράριο
Καθημερινά 10-6

tips
* To μουσείο είναι τεράστιο και χρειάζεται αρκετός χρόνος για αν το δείτε! Επιλέξτε ποια εκθέματα θέλετε οπωσδήποτε να δείτε και ξεκινήστε από αυτά.
* Στο μαγαζί θα βρείτε πολλά επιστημονικά παιχνίδια, πειράματα και κατασκευές που μπορείτε να αγοράσετε.
* Εκδρομές, ξεναγήσεις, εισιτήρια για αξιοθέατα και κάρτες των ΜΜΜ θα βρείτε εδώ.
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video