ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ξενάγηση στο κάστρο Kanopiste στην Τσεχία

Είναι ένα από τα ωραιότερα κάστρα της Βοημίας και βρίσκεται μόλις 45 χλμ νοτιοανατολικά της Πράγας. Χτισμένο πάνω από λίμνη και περιτριγυρισμένο από δάσος είναι πραγματικά εντυπωσιακό και αξίζει να το επισκεφτείτε αν βρίσκεστε στην τσέχικη πρωτεύουσα.
Χτίστηκε στα τέλη του 13ου αιώνα και το 1887 ανακατασκευάστηκε από τον αρχιδούκα Φραγκίσκο Φερνδινάρδο ντ' Έστε. 
Στο εσωτερικό του υπάρχουν εκθέματα με κυνηγετικά τρόπαια, πανοπλίες και όπλα, ενώ τα δωμάτια διατηρούν την επίπλωση τους η οποία είναι πολύ εντυπωσιακή. 
Ο κήπος είναι πολύ όμορφος και ιδανικός για περίπατο. Θα δείτε πολλά αγάλματα και λουλούδια. 
Στην αυλή κυκλοφορούν παγόνια και άλλα πτηνά, κάποια όπως οι αετοί, είναι δεμένα με αλυσίδα.
 
Επίσης κοντά στην είσοδο ζει μια αρκούδα! 
 
Πρόσβαση
Με τρένο από το σταθμό Benesov στην Πράγα. Φτάνοντας εκεί θα πρέπει ή να περπατήσετε 2.5 χλμ ή να πάρετε κάποιο λεωφορείο για το κάστρο. 

Εναλλακτικά μπορείτε να κάνετε μια οργανωμένη εκδρομή, που αναχωρεί από το κέντρο της Πράγας και περιλαμβάνει ξενάγηση στο κάστρο με ξεναγό, το εισιτήριο εισόδου και την μεταφορά προς και από το κάστρο.  
 
Η εκδρομή γίνεται καθημερινά  (εκτός Δευτέρας) στις 1 η ώρα, από 1 Απριλίου έως και 30 Σεπτεμβρίου και μόνο Σάββατο και Κυριακή για τους μήνες Οκτώβρη και Νοέμβριο. Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις εδώ.
Ωράριο
Το κάστρο είναι ανοιχτό από Απρίλιο έως τέλος Νοεμβρίου. Τα ωράρια διαφέρουν ανάλογα με την εποχή, για αναλυτικές πληροφορίες πατήστε εδώ
Εδώ θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την Πράγα και τα αξιοθέατα και τις εκδρομές
 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video