ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ούριος άνεμος για τον Τουρισμό στην Ευρώπη


- Η τουριστική ανάκαμψη του Ευρωπαϊκού Τουρισμού φαίνεται ότι θα συνεχιστεί... 

Τα μακρινά ταξίδια προς την Ευρώπη συνέβαλαν σε ένα ενθαρρυντικό τουριστικά καλοκαίρι και η ανοδική τάση στις αφίξεις αναμένεται να συνεχιστεί, σύμφωνα με την τελευταία ανάλυση του ForwardKeys, η οποία παρακολουθεί μελλοντικές ταξιδιωτικά μοτίβα αναλύοντας 14 εκατομμύρια κρατήσεων καθημερινά. 
Το σύνολο των διεθνών αφίξεων από ταξίδια μεγάλης απόστασης, από τον Ιανουάριο έως τον περασμένο Σεπτέμβριο ήταν μέχρι και 5,1% και το σύνολο των κρατήσεων που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί για επερχόμενα ταξίδια είναι 4,8% για το υπόλοιπο του έτους. 
Τα στοιχεία του ForwardKeys ανακοινώθηκαν στο Destination Europe Summit 2015, που φιλοξενήθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Τουρισμού και την Ευρωπαϊκή Ένωση Τουρισμού (ETOA) με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, στο Barbican Centre του Λονδίνο στις 29 Οκτωβρίου.
Ο Sebastien Cron, Διεθνής Διευθυντής Πωλήσεων του ForwardKeys, δήλωσε: "Ενώ είναι ευρέως αποδεκτό ότι η Ευρώπη χάνει την ανταγωνιστικότητά της, είναι ευχάριστο να βλέπουμε ότι τα ταξίδια μακρινών αποστάσεων προς την Ευρώπη έχουν αυξηθεί πολύ τον τελευταίο καιρό, ωθούμενα από μια δυνατή καλοκαιρινή περίοδο, ιδιαίτερα τον Ιούλιο." 
Αυτό που φαίνεται να είναι μια ισχυρή απόδοση φέτος πρέπει να συσχετιστεί και με την αντίστοιχη μακροπρόθεσμης πτώση. 
Ο Tom Jenkins, Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΤΟΑ, κάλεσε τους ειδικούς της τουριστικής βιομηχανίας να μην εφησυχάζονται σε μια ψεύτικη κατάσταση ασφάλειας που προσφέρουν τα νούμερα δείχνοντας αύξηση. «Τα ταξίδια και ο τουρισμός σε άλλα μέρη του κόσμου αυξάνονται ταχύτερα από ό,τι στην Ευρώπη. Παρά το γεγονός ότι οι στατιστικές δείχνουν συνεχίζουμε να αναπτυσσόμαστε με μέσο ετήσιο ρυθμό αύξησης 3,6% από το 2007, ο υπόλοιπος κόσμος αναπτύσσεται με ρυθμό 5,7% κατά την ίδια περίοδο. 
Μέσα στην Ευρώπη, η εικόνα είναι ανάμεικτη. 
Η Γερμανία και οι Κάτω Χώρες είναι οι «παίκτες» που ξεχωρίζουν από το 2007, εμφανίζοντας συνολική ανάπτυξη του τουρισμού τους 37% και 33% αντίστοιχα για την περίοδο αυτή, ένα ετήσιο μέσο όρο 4,6% και 4,2%, ενώ τα αντίστοιχα ποσοστά για το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γαλλία είναι μόλις 13% και 10 % για την ίδια περίοδο, και ετήσιο μέσο όρο μόλις 1,7% και 1,4%. 
Ο Tom Jenkins συνεχίζει: «Η ευρωπαϊκή τουριστική βιομηχανία αντιμετωπίζει παγκόσμιο ανταγωνισμό. 
Πρέπει να γνωρίζουμε τι συμβαίνει στις μεγάλες αγορές τουριστικής προέλευσης. Οι ΗΠΑ μπορεί τελικά να φαίνονται Θετικές. Η Ρωσία – η μεγαλύτερη σε δύναμη αγορά για την Ευρώπη - είναι αρνητική. 
Η Κίνα δείχνει σημάδια ότι μπορεί να μην είναι τόσο πολλά υποσχόμενη, όπως όλοι νομίζουν. 
Ο Eduardo Santander, Διευθυντής στην ETC, έδωσε το έναυσμα για δράση για την αύξηση της ευρωπαϊκής ανταγωνιστικότητας, προτρέποντας να εξαλειφθούν τα εμπόδια, συμπεριλαμβανομένων της τουριστικής βίζας, την υπερβολική φορολόγηση του τουρισμού και τους αυστηρούς κανονισμούς. Επίσης, ζήτησε να δοθεί έμφαση στις σημαντικότερες αγορές προέλευσης, στις κοινές στρατηγικές προώθησης, στα αυξημένα διαφημιστικά budget και στη στενότερη συνεργασία μεταξύ του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα σε ηπειρωτικό, εθνικό, περιφερειακό και τοπικό επίπεδο. Και εξέδωσε αυτήν την προειδοποίηση: 
«Η ευρωπαϊκή τουριστική βιομηχανία αντιμετωπίζει αυξανόμενο παγκόσμιο ανταγωνισμό από αναδυόμενους προορισμούς που προσελκύουν όλο και περισσότερους τουρίστες. 
Προορισμοί στην Ασία και τον Ειρηνικό θα επωφεληθούν από την επέκταση των ενδοπεριφερειακών μετακινήσεων και μέχρι το 2030, η Βορειοανατολική Ασία θα αντικαταστήσει τη Νότια και Μεσογειακή Ευρώπη που θεωρείται η πιο μεγάλη σε επισκεψιμότητα περιοχή. "


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video