ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Με επιτυχία τα Anatolia Hotels στην 31η Philoxenia


 
Με μεγάλη επιτυχία συμμετείχαν τα Anatolia Hotels στην 31η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού, στη Θεσσαλονίκη μεταξύ 12-15 Νοεμβρίου 2015. 
Στόχος του ομίλου Anatolia Hotels ήταν η προβολή και η προώθηση των ξενοδοχείων σε Θεσσαλονίκη & Κομοτηνή καθώς και του νέου μέλους της οικογενείας, του πολυτελούς Senses Luxury Villas & Suites, στην Μύκονο. 
Επίσης, η εύρεση νέων συμμαχιών ανάπτυξης της εταιρίας μέσω ανάληψης μάνατζμεντ νέων μονάδων καθώς και δημιουργίας δικτύου με την μέθοδο του franchise. 
Καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης το τμήμα πωλήσεων είχε προγραμματισμένα ραντεβού με hosted buyers από διάφορες αγορές, οι οποίοι έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον κάθε προορισμό ξεχωριστά.
Tο Σάββατο 14/11/2015, όπως κάθε χρόνο, η διοίκηση & το προσωπικό του Anatolia Hotel Thessaloniki, διοργάνωσαν το ετήσιο cocktail party, με αφορμή την Διεθνή Έκθεση Τουρισμού. Η μουσική live μπάντα « La Roja» καθώς και ο DJ που ακολούθησε κράτησαν το κέφι ζωντανό έως τις πρώτες πρωινές ώρες! Στο party παραβρέθηκαν συνεργάτες, εκπρόσωποι & επαγγελματίες από τον τουριστικό κλάδο, επίτιμοι πρόξενοι καθώς και πολλοί εκθέτες.
Η εκδήλωση έλαβε χώρα στην αίθουσα Victoria & στο roof garden του ξενοδοχείου μας «Secret Terrace Lounge».
Όλοι οι επισκέπτες της έκθεσης αλλά και οι προσκεκλημένοι του party είχαν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος σε κληρώσεις με υπέροχα δώρα όπως διανυκτερεύσεις σε Θεσσαλονίκη, Κομοτηνή & Μύκονο κ.α.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video