ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ξενοδοχειακό ντηλ "ψήνεται" στην Αθήνα!!!


Ένα σημαντικό ξενοδοχειακό ντηλ "ψήνεται" στο κέντρο της Αθήνας, με ξενοδοχειακό ακίνητο που παραμένει κλειστό τα τελευταία χρόνια. 
Το ακίνητο ήταν μισθωμένο σε μεγάλη και γνωστή ελληνική ξενοδοχειακή αλυσίδα, η οποία αποχώρησε και έκτοτε παραμένει κλειστό. 
Το ντηλ αφορά στην ενοικίαση από τον ιδιοκτήτη ειχειρηματικό όμιλο, σε ελληνική ξενοδοχειακή εταιρία, η οποία ήδη έχει έλθει σε συμφωνία με παγκόσμια ξενοδοχειακή αλυσίδα, για την λειτουργία του, υπό την "ομπρέλλα" του πολυεθνικού κολοσσού. 
Στην παρούσα φάση, όπου το ντηλ έχει εισέλθει στην τελική του φάση, έχει επιτευχθεί η συμφωνία της ελληνκής εταιρίας με τη διεθνή αλυσίδα και αναμένεται η θετική απάντηση του ιδιοκτήτη επιχειρηματικού ομίλου του ακινήτου.
Σημειώνεται ότι και το παρελθόν πολλές φορές υπήρξε κινητικότητα γύρω από το συγκεκριμένο ακίνητο, η οποία πάντα "σκόνταφτε" στις απαιτήσεις του ομίλου για καταβολή μίνιμουμ σταθερού ποσού για την ενοικίαση, πλέον ποσοστών. 
Αυτή τη στιγμή, φαίνεται ότι έχει υπάρξει ικανοποίηση των απαιτήσεων των ιδιοκτητών. 
Νεότερα άμεσα!!! 
Με το καλό και ελπίζουμε να ολοκληρωθεί...


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video