ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αποκλειστική δήλωση Έλενας Κουντουρά στο money-tourism.gr


- Τους μεγαλύτερους και πιο σημαντικούς t.o's είδε η κα. Κουντουρά 
- Παρών το ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ στην WTM για 21η χρονιά και με την 12η έκδοσή του
- Δείτε και εδώ τη δήλωση

Την αισιοδοξία της για την τουριστική περίοδο του 2016, όπως αυτή προκύπτει από τα επίσημα στοιχεία της αγοράς, αλλά και τις πολλές και σημαντικές επαφές που έκανε και κάνει στο Λονδίνο, στο πλαίσιο της WTM, εκφράζει σε δήλωσή της στο money-tourism.gr και στο ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, η υπουργός αναπληρωτής Τουρισμού Έλενα Κουντουρά. 
Η Ελληνίδα υπουργός έκανε ιδιαίτερη μνεία στο υψηλό value for money, του ελληνικού τουριστικού προϊόντος και υπογράμμισε ότι το 2016, όλη η υποδομή του ελληνικού τουρισμού θα είναι "πιο έτοιμη" και σε καλύτερη κατάσταση, από το 2015. 
Η κα. Κουντουρά είχε συναντήσεις μεταξύ άλλων με τον πρόεδρο της ΑΒΤΑ Noel Josephides, τον διευθύνοντα σύμβουλο του Thomas Cook Chris Mottershead, τον διευθύνοντα σύμβουλο του Monarch Travel Group Richard Francis, τον διευθύνοντα σύμβουλο της TUI David Burling, την διευθύντρια Ηνωμένου Βασιλείου της easyjet Sophie Dekkers, τον διευθύνοντα σύμβουλο του Jet2 Steve Heapy, ενώ είχε συναντήσεις και παραχώρησε συνεντεύξεις σε κορυφαία παγκόσμια δίκτυα. 
Και βέβαια ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στη συνάντηση που είχε με τον κορυφαίο ανκορμαν του CNN Richard Quest.
Επανερχόμαστε και με άλλες λεπτομέρειες!!!


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video