ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Σήμερα τα "σπουδαία" με την έναρξη της WTM


- #Τake me there από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Δείτε αποκλειστικά το νέο λογότυπο!!!
- Στην WTM το ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ με την 12η έκδοση Best hotels in Greece
- Συνεργασία της ΠΝΑΙ με CNN και BBC, στο περίπτερο ο Richard Quest 


Ανοίγει σήμερα τις πύλες της η WTM στο Λονδίνο, η δεύτερη μεγαλύτερη τουριστική έκθεση στον κόσμο και η μεγαλύτερη για επαγγελματικό κοινό.
Οι προοπτικές είναι ευοίωνες για την Ελλάδα, καθώς οι κρατήσεις προς την χώρα μας που έχουν ήδη ξεκινήσει από τον Σεπτέμβρη δείχνουν αξιοσημείωτη αύξηση, ενώ και το γενικότερο κλίμα στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, ευνοεί τον ελληνικό Τουρισμό.
Βέβαια το θετικό κλίμα για τη χώρα  μας, μένει να μην διαταραχθεί από ενέργειες στο εσωτερικό της χώρας.
Θυμίζουμε ότι και πέρυσι το κλίμα ήταν εξαιρετικό για  την Ελλάδα, ως που ξεκίνησε η πολιτική αστάθεια και οι απανωτές εκλογικές αναμετρήσεις, με τα αποτελέσματα που όλοι γνωρίζουμε.
Το ελληνικό περίπτερο σταθερά καλό, "πατώντας" στην εμπειρία και την εικόνα των τελευταίων ετών, ενώ από χθες στο Λονδίνο βρίσκεται και η υπουργός αναπληρωτής Τουρισμού Έλενα Κουντουρά.
Στα highlights της εφετινής WTM η εξαιρετική, καλύτερη από κάθε άλλη φορά παρουσία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Η παρουσία της, που είναι εξαιρετικά αναβαθμισμένη, αποτελώντας παράδειγμα για όλες τις ελληνικές περιφέρειες, αλλά και τουριστικούς οργανισμούς που ειδικεύονται σε τουριστική προβολή, περιλαμβάνει μια σειρά κορυφαίων ενεργειών, όπως:
- η χορηγία στην περίφημη "πυραμίδα" στην είσοδο της WTM, που είναι ντυμένη Ελλάδα και Νότιο Αιγαίο
- η συνεργασία με το CNN παγκοσμίως, από την οποία προέκυψε και το νέο λογότυπο και το σλόγκαν της ΠΝΑΙ. Μάλιστα στο πλαίσιο της   συνεργασίας αυτής το περίπτερο της ΠΝΑΙ, που έχει διαμορφωθεί σε τηλεοπτικό studio, θα επισκεφθεί ο διάσημος ανκορμαν του καναλιού Richard Quest, κάνοντας δηλώσεις για το παγκόσμιο δίκτυο του CNN, συνομιλώντας στον "αέρα" με τον περιφερειλαρχη Γιώργο Χατζημάρκο και καλώντας τους πολίτες να επισκεφθούν την Ελλάδα και τα νησιά του νοτίου Αιγαίου για τις διακοπές τους.
- ένα μοναδικό περίπτερο 105 τετραγωνικών μέτρων, με εξαιρετική αισθητική, διαμορφωμένο σε studio, με  ένα εντυπωσιακό video wall στο οποίο δεσπόζει το νέο λογότυπο και το σλόγκαν #take me there.
- η συνεργασία με το BBC
Στην WTM συμμετέχει όπως κάθε χρόνο, με την εφετινή 12η έκδοσή του το ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ με την έκδοση Best Hotels in Greece.
To εξώφυλλο κοσμούν φωτογραφίες 4 κορυφαίων και πολυβραβευμένων ελληνικών ξενοδοχείων, καθώς επίσης και το νέο λογότυπο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Τέλος για πρώτη φορά, τα πολλά τελευταία χρόνια, έχει εξαγγελθεί απεργία από αύριο, του μέσου σταθερής τροχιάς (DLR) που συνδέει το εκθεσιακό κέντρο Excel, με το δίκτυο του μετρό. Εάν τελικά η απεργία αυτή υλοποιηθεί, θα υπάρξει σοβαρό πρόβλημα στιος μετακινήσεις από και προς το Excxel και όχι μόνο... 
Καλή αρχή στο ελληνικό περίπτερο και τους Έλληνες εκθέτες!!!


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video