ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Τo Travel Massive έρχεται στην Κρήτη...


Το TravelMassive.com, είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο που συνδέει τους ανθρώπους της τουριστικής βιομηχανίας σε τοπικό επίπεδο, συγκεντρώνοντας τις κορυφαίες εταιρίες ταξιδιών, bloggers, start ups, όσους είναι μυημένοι στα ταξίδια αλλά και όλους όσους ενδιαφέρονται για τον τουρισμό. 
Είναι ένα εθελοντικό, δωρεάν δίκτυο που τα μέλη αποτελούνται από ένα cluster τοπικά οργανωμένων κοινοτήτων, γνώστες της τουριστικής/ ταξιδιωτικής βιομηχανίας που έχουν σαν στόχο την βελτίωση του τουρισμού και των ταξιδιών παγκοσμίως. 
Δημιουργήθηκε το Chapter (Κεφάλαιο) Κρήτη, με σκοπό την προώθηση του τουριστικού προϊόντος μας.
Το Travel Massive έχει chapters σε όλο τον κόσμο. 
Μέσα από αυτό το δίκτυο, και με στοχευμένες κινήσεις, θα προωθηθεί η Κρήτη σαν έναν ιδιαίτερο τουριστικό προορισμό, που θα έχει ενδιαφέρον και τις τέσσερις εποχές του χρόνου. 
Το Travel Massive είναι μη κερδοσκοπικό, γι’αυτό εξάλλου έχει χιλιάδες μέλη από όλο τον κόσμο. 
Ειδικά για τα μέλη του, υπάρχει δωρεάν συμμετοχή σε events με επαγγελματίες του τουρισμού που διοργανώνονται σε πάρα πολλές πόλεις του εξωτερικού. 
Η ίδια δωρεάν συμμετοχή θα ισχύει και στα events που θα διοργανώνει τακτικά το Travel Massive Crete. 
Το κεντρικό θέμα για το 2016 είναι Crete4Seasons και μακροπρόθεσμος στόχος και πρόκληση για όλους είναι η προσέλκυση τουριστών στην Κρήτη καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου, κάθε εποχή. 
Για περισσότερες πληροφορίες περί ΤΜ δείτε την πλατφόρμα http://ift.tt/htNlvF


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video