ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η γέφυρα του Λονδίνου (Tower Bridge)

Όσες φορές κι αν έχουμε πάει στο Λονδίνο, πάντα θα περάσουμε από την πασίγνωστη γέφυρα του Λονδίνου. Δεν είναι τυχαίο το  ότι συγκαταλέγεται στις ωραιότερες γέφυρες του κόσμου!
Το σημαντικό αυτό αξιοθέατο του Λονδίνου είναι ένα θαύμα της νεογοτθικής αρχιτεκτονικής. Η γέφυρα χτίστηκε το 1894. Αντλίες ατμού σήκωσαν τα δύο μέρη της. Αυτή η φανταχτερή γέφυρα χαμήλωνε ή υψωνόταν για να περάσουν ιστιοπλοϊκά και ατμόπλοια που έφερναν τα εμπορεύματα τους από όλη την Αυτοκρατορία. 
 
Οι πεζοί που ήθελαν να περάσουν το ποτάμι όταν η γέφυρα άνοιγε ανέβαιναν πάνω από 300 σκαλιά ως την πεζογέφυρα. 

Σήμερα οι επισκέπτες μπορούν περπατήσουν στις πεζογέφυρες, που έχουν 90 μέτρα ύψος, και να απολαύσουν την μοναδική θέα πάνω από τον Τάμεση. 
 
Επίσης μπορούν να δουν την έκθεση του Tower Bridge, ένα μικρό ταξίδι στην ιστορία κατασκευής της γέφυρας. Εντυπωσιακός είναι ο χώρος με το μηχανοστάσιο της γέφυρας. 

Για τους λάτρεις της αγωνίας και της περιπέτειας υπάρχει το London bridge experience., ακριβώς κάτω από τη γέφυρα. Ένα interactive ταξίδι στο σκοτεινό παρελθόν και την ιστορία του Λονδίνου. Θα συναντήσετε βασιλιάδες αλλά και τρομακτικές φιγούρες από την λονδρέζικη εποχή! Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις εισιτηρίων, πατήστε εδώ
 Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video