ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Βόλτα στην χριστουγεννιάτικη Carnaby street στο Λονδίνο

H οδός Carnaby είναι ένας πεζόδρομος στην περιοχή Soho στο κεντρικό Λονδίνο. Τόσο αυτός ο δρόμος,  όσο και όλα τα στενά τριγύρω, έχουν πολλά μαγαζιά, εστιατόρια και μπαρ. Η περιοχή είναι διάσημη για την έντονη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση.
Κάθε χρόνο από τις 6 Νοεμβρίου έως και τις 5 Ιανουαρίου, ο πεζόδρομος και 13 δρόμοι που τον περιβάλλουν μεταμορφώνονται με εκκεντρικά φωτάκια και στολισμό. Η διακόσμηση έχει διαφορετικό θέμα κάθε χρονιά. Φέτος το θέμα είναι Χριστουγεννιάτικο καρναβάλι!

http://ift.tt/1ugpVPh


Την μέρα που ανάβουν τα φωτάκια, γίνεται πάντα πάρτυ εμπνευσμένο από το θέμα της χρονιάς. Φέτος είχε μέχρι και παρέλαση καρναβαλιού!!
 
Πως θα πάτε
Οι κοντινότεροι σταθμοί είναι: Piccadily Circus και Oxford Circus- μόλις 3 λεπτά περπάτημα ως την οδό Carnaby.


 
 


tips
* Μπορείτε να συνδυάσετε τη βόλτα σας στο Carnaby με βόλτα στην διάσημη Oxford street. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
* Εννοείται ότι χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στα πορτοφόλια σας, γενικά όπου υπάρχει μαζεμένος πολύς κόσμος!
* Εκδρομές, ξεναγήσεις, εισιτήρια για αξιοθέατα και κάρτες των ΜΜΜ θα βρείτε εδώ.
* Αεροπορικά εισιτήρια
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video