ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Νέο, "φρέσκο", καλοκαιρινό...


...Porto Carras Magazine, με την σφραγίδα της KSD!!! 

Ακολουθώντας τη σύγχρονη αισθητική και την υψηλή ποιότητα που χαρακτηρίζει στο σύνολό του το Porto Carras Grand Resort, κυκλοφόρησε το πολυτελές περιοδικό του συγκροτήματος, Porto Carras Magazine, με τη «σφραγίδα» της KSD, η οποία για μια ακόμη φορά είχε την επιμέλεια, παραγωγή και έκδοσή του. 
Μοντέρνα αισθητική, σύγχρονο lay out και πλούσια θεματογραφία, στοιχεία που παραπέμπουν σε «μεγάλο» περιοδικό, συνθέτουν τη νέα, πολυτελή έκδοση, που βρίσκεται ήδη στα δωμάτια και τους κοινόχρηστους χώρους του συγκροτήματος, καλωσορίζοντας τους επισκέπτες-φιλοξενούμενούς του. 
Στις σελίδες του, η αναπληρωτής υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά μιλάει για τις προτεραιότητες του υπουργείου για τον Τουρισμό, ενώ αναφέρεται και στις ομορφιές της Χαλκιδικής και ο Θεσσαλονικιός Γρηγόρης Αρναούτογλου, "ανοίγει την καρδιά του", σε μια αυθόρμητη συζήτηση.Ακόμη, στο "ολόφρεσκο"ο τεύχος του Porto Carras Magazine, μπορεί κανείς να «ταξιδέψει» στον μαγευτικό κόσμο του συγκροτήματος, να περιηγηθεί στη Θεσσαλονίκη, στον ιστορικό, αρχαιολογικό χώρο της Αμφίπολης, στο Ιερό Ησυχαστήριο Τιμίου Προδρόμου, στο Ακριτοχώρι Σερρών, κ.ο.κ. 
Μπορείτε να διαβάσετε ένα ιδιαίτερα κατατοπιστικό αφιέρωμα στον Οινικό Τουρισμό, και βέβαια να "απολαύσετε με τα μάτια" την ελληνική γαστρονομία του Porto Carras, που φημίζεται για την κουζίνα του, αλλά και το ελληνικό πρωϊνό του, καθώς η διοίκηση αποφάσισε την είσοδο του συγκροτήματος στην αξιόλογη πρωτοβουλία τουΞενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος.
Ακόμη, υπάρχει πλήθος θεμάτων για τις αθλητικές δραστηριότητες του Porto Carras, που έχουν γίνει πλέον θεσμός, καθώς και ευκαιρίες να κάνετε τα ... ψώνια σας, μέσα από πολύ ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις.
Σημειώνεται ότι η έκδοση είναι τρίγλωσση ( ελληνικά, ρωσικά και αγγλικά)
Ολόκληρο το περιοδικό εδώ.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video