ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συνάντηση των διευθυντών ξενοδοχείων της Ρόδου


Με επιτυχία ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου, διοργάνωσε την 1η καλοκαιρινή συνάντηση του στο Ξενοδοχείο Amathus στην Ιξιά. 
Στην κατάμεστη συνεδριακή αίθουσα οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τον  Αγαπητό Ξάνθη, Προϊστάμενο Διεύθυνσης Τουρισμού Δωδεκανήσου να ενημερώνει σχετικά με τις νέες διατάξεις που αφορούν στην αδειόδοτηση των ξενοδοχειακών μονάδων καθώς και στην απόκτηση του ειδικού σήματος λειτουργίας, καθώς και τον Νώντα Κατσαρό Αναπληρωτή Διευθυντή Δημόσιας Υγείας Δωδεκανήσου, σχετικά με τις αδειοδοτήσεις των τμημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος εντός των ξενοδοχείων.

Το ενδιαφέρον ήταν τόσο μεγάλο για τα συγκεκριμένα θέματα ώστε το Δ.Σ. του Συλλόγου αποφάσισε να προχωρήσει στην διοργάνωση ημερίδας με προσκεκλημένους ομιλητές, για την περαιτέρω κατάρτιση των μελών του σε θέματα ύψιστης σημασίας για τον κλάδο και ειδικά για την υγιεινή τροφίμων και ποτών.
 Στη συνέχεια έγινε από τον Πρόεδρο κ. Ματσίγκο σύντομη ενημέρωση σχετικά με την πορεία των κρατήσεων και το κλίμα που επικρατεί στις τουριστικές αγορές, εξέφρασε δε την ανησυχία του για την συνεχιζόμενη αβεβαιότητα που επικρατεί στην Ελλάδα η οποία θα έχει επιπτώσεις στον τουρισμό και στην εξέλιξη της σαιζόν, η οποία διαφαίνεται δύσκολη και απρόβλεπτη.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video