ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Επέκταση του ΑΡΓΩ στη Σαντορίνη !!!


- Τριήμερες εορταστικές εκδηλώσεις για τον εμβληματικό ταξιδιωτικό οργανισμό Το νέο του κατάστημα στην Σαντορίνη εγκαινίασε ο Ταξιδιωτικός Οργανισμός ΑΡΓΩ την προηγούμενη Κυριακή, 26/4. 
Το Argo Travel Santorini ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάρτιο του 2015 και βρίσκεται επί της ευθείας Φηρών-Πύργου, σε ιδιαίτερα «στρατηγικό» σημείο, μόλις μερικά λεπτά από το κέντρο της κυριότερης πόλης του νησιού, το λιμάνι και το αεροδρόμιο. Αποτελεί το νεώτερο υποκατάστημα της Αργούς, η οποία ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1952. 
 Το συγκεκριμένο γραφείο θα λειτουργήσει όλο τον χρόνο ως τοπικός DMC, εξυπηρετώντας το σύνολο των ταξιδιωτικών αναγκών του δικτύου της Αργούς καθώς και των πελατών της από όλο τον κόσμο. Παράλληλα, ιδιαίτερο βάρος θα δοθεί στον οινικό και γαστρονομικό τουρισμό καθώς και την διοργάνωση τοπικών γάμων, αντικείμενα που σχετίζονται με την Σαντορίνη, και είναι ιδιαίτερα δημοφιλή ειδικά στις Ασιατικές Αγορές, όπου η Αργώ θεωρείται ηγέτης τα τελευταία χρόνια.
Κατά τη διάρκεια των τριήμερων εκδηλώσεων, που προηγήθηκαν και ακολούθησαν την επίσημη τελετή των εγκαινίων, οι φιλοξενούμενοι συνεργάτες, δημοσιογράφοι και φίλοι της Αργούς είχαν την δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τα περισσότερα αξιοθέατα του δημοφιλούς νησιού καθώς και να γευτούν την υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών που θα προσφέρει το τοπικό Argo Travel Santorini. 
Οι εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν κορυφώθηκαν την Κυριακή, 26/4 με την επίσημη τελετή των εγκαινίων. 
Στο χώρο του νεοσύστατου Argo Travel Santorini βρέθηκαν πλήθος πολιτειακών παραγόντων και εκπροσώπων της εγχώριας και τοπικής τουριστικής βιομηχανίας. 
Στο χαιρετισμό του ο κ. Δημήτριος Πειθής, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Αργούς, μαζί με τα συγχαρητήρια και τις ευχές του αναφέρθηκε στη διοργάνωση γάμων στη Σαντορίνη, που το τοπικό γραφείο πλέον εκτός των άλλων θα εξειδικεύεται. 
Τόνισε χαρακτηριστικά «η Σαντορίνη ξεχωρίζει σαν πολύτιμο πετράδι, πανελλαδικά και διεθνώς ενώ έχει κατακτήσει τους νέους και καλλιεργημένους τουρίστες ως πόλος έλξης με τη φυσική καλλονή του. Έρχονται λαχταρώντας να ξεκινήσουν τη νέα τους ζωή, με το γάμο τους, από την μαγευτική Σαντορίνη». 
Και έκλεισε την ομιλία του λέγοντας «Ειλικρινά πιστεύω ότι το κίνητρο του ξεκινήματος αυτού είναι αγνό και τιμημένο, γιατί όλοι ανεξαιρέτως, έχουμε τις ίδιες αρχές και αντιλήψεις: Να προωθήσουμε την Ελλάδα μας, όχι με ψιμύθια, αλλά με αληθινό κάλος και απερίγραπτη ομορφιά, που κάθε επισκέπτης θα αποθηκεύσει στη μνήμη του για πάντα». 
Στη συνέχεια, τον λόγο πήραν οι κ.κ. Γεώργιος Φυτίλης και Διαμαντής Πειθής, Διευθυντές και Μέλη του Δ.Σ. της Αργούς, καθώς και ο κ. Χρήστος Αποστόλου, Διευθυντής του τοπικού Argo Santorini, οι οποίοι χαιρέτησαν τους παρευρισκόμενους. 
Τέλος, μεταξύ των άλλων την σεμνή τελετή τίμησαν με την παρουσία τους οι κ.κ. Λύσανδρος Τσιλίδης, Πρόεδρος του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων (Η.Α.Τ.Τ.Α.), Ιωάννης Πατσιαβός, Γενικός Διευθυντής ΣΕΒ, καθώς και οι κ.κ. Στέφανος Σαδόπουλος, Διευθυντής Πωλήσεων της Aegean Airlines και Παντελής Κωνσταντάρας, Διευθυντής Πωλήσεων της Sabre Hellas οι οποίοι και απηύθυναν σύντομους χαιρετισμούς.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video