ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Εορταστική εβδομάδα «40 χρόνια Creta Maris»!


- Μία εβδομάδα, 20 εκδηλώσεις, αμέτρητες στιγμές και χαμόγελα 

Από την Παρασκευή 1 Μαΐου μέχρι και την Παρασκευή 8 Μαΐου, το Creta Maris γιόρτασε τη 40στη επέτειο λειτουργίας του. 
Με καλεσμένους τους επισκέπτες του ξενοδοχείου, την οικογένεια Μεταξά και φυσικά φίλους και συνεργάτες, το ξενοδοχείο ολοκλήρωσε με επιτυχία μία εβδομάδα εκδηλώσεων, γεμάτη αναμνήσεις, συγκινητικές στιγμές και διασκέδαση!
Το εορταστικό πρόγραμμα περιελάμβανε τέχνη, εκθέσεις, συναυλίες, πάρτι και φυσικά παράδοση. 
Κατά τη διάρκεια της εορταστικής εβδομάδας, το Creta Maris, μέσω ομαδικών δραστηριοτήτων, διέδωσε όχι μόνο τη δική του ιστορία, αλλά και την ιστορία και τις παραδόσεις της Κρήτης. Για άλλη μια φορά στήριξε με τον δικό του μοναδικό τρόπο αυτούς που το έχουν ανάγκη, μέσω του ειδικά διαμορφωμένου διημέρου τέχνης, κατά το οποίο δημιουργήθηκαν και πουλήθηκαν περισσότερα από 60 έργα τέχνης, ενώ τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν πρόκειται να δοθούν στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα». 
Συνεχίζοντας, διέδωσε τον πολιτισμό της Κρήτης, διοργανώνοντας συναυλίες όπως αυτές του Λυκείου Ελληνίδων και αδελφών Στρατάκη αλλά και του Συνόλου Νυκτών και Τοξοτών Οργάνων Κρήτης. 
Τέλος, έσβησε τα κεράκια της τούρτας του κατά τη διάρκεια ενός μοναδικού Gala Dinner, στο οποίο περισσότεροι από 800 καλεσμένοι απόλαυσαν κρητική και ελληνική κουζίνα. 
Η εβδομάδα αυτή ήταν ιδιαίτερα σημαντική τόσο για το ίδιο το ξενοδοχείο, όσο και για την Κρήτη και τον τουρισμό. 
Από την ίδρυσή του, το 1975 μέχρι και σήμερα, το Creta Maris κατάφερε επάξια να εξασφαλίσει το μεγαλύτερο βραβείο που αναζητά κάθε επιτυχημένη επιχείρηση… 
Την εμπιστοσύνη των επισκεπτών του. 
Στο διάστημα των περασμένων 40 ετών απέδειξε πως η σκληρή δουλειά και το ομαδικό πνεύμα είναι το κλειδί για τη διαδρομή προς την κορυφή. Πολλές εμπειρίες, χαρές, λύπες, συγκινητικές στιγμές και βέβαια επιτυχίες αποτελούν πλέον την ιστορία του.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video