ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Δωρεάν εξετάσεις για όλους στο Porto Carras


- Δωρεάν εξετάσεις για όλους στα πλαίσια της 22ης Επιστημονικής Διημερίδας της Εταιρείας Αθηροσκλήρωσης Βoρείου Ελλάδος, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Porto Carras Grand Resort. 

Στις 15 & 16 Μαΐου 2015 θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Porto Carras Meliton 5* η 22η Επιστημονική Διημερίδα της Εταιρείας Αθηροσκλήρωσης Βoρείου Ελλάδος (ΕΑΒΕ) με θέμα «Αρτηριακή υπέρταση, Σακχαρώδης διαβήτης & Μεταβολικό σύνδρομο, ως παράγοντες καρδιαγγειακού κινδύνου». 
Με τη διοργάνωση της 22ης Επιστημονικής Διημερίδας η ΕΑΒΕ θα ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους φορείς υγείας (ιατροί, νοσηλευτικό προσωπικό, επιστήμονες υγείας κ.α) για τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το θέμα της αθηροσκλήρωσης και παράλληλα θα προσφέρει σύγχρονες γνώσεις, εμπειρία και κατευθύνσεις για την αντιμετώπιση δύσκολων περιστατικών.
Παράλληλα, στα πλαίσια της κοινωνικής δράσης της η ΕΑΒΕ, σε συνεργασία με το Δήμο Σιθωνίας και το Porto Carras Grand Resort, πραγματοποιεί εκδήλωση για τους κατοίκους της περιοχής με θέμα «Προστάτευσε την καρδιά σου», αναφορικά με την προληπτική αντιμετώπιση των παραγόντων κινδύνου της αθηροσκλήρωσης και των καρδιαγγειακών παθήσεων γενικότερα. Στο πλαίσιο αυτό, την Κυριακή 17/05/2015 ομάδα γιατρών, αποτελούμενη από παθολόγο, καρδιολόγο, διαβητολόγο, ψυχίατρο, παιδίατρο και οδοντίατρο, θα εξετάζουν όσους θα προσέρχονται. 
Συγχρόνως θα πραγματοποιούνται μετρήσεις της αρτηριακής πίεσης και θα προσδιορίζονται με δακτυλοκέντηση (μέθοδο ξηρής χημείας) το σάκχαρο και η χοληστερίνη, με σύγχρονο προσδιορισμό της 10/ετούς επικινδυνότητας για καρδιαγγειακή νόσο. 
Ακόμη, διατροφολόγος θα προσδιορίζει το βάρος, το σωματικό λίπος και το Δείκτη Μάζας Σώματος (BMI). 
Οι ώρες προσέλευσης για το κοινό είναι 10.00 -13.00, με δωρεάν συμμετοχή για όλους ενώ δεν χρειάζεται να έχουν προγραμματίσει κάποιο ραντεβού. Πριν την εξέταση ο καθένας θα συμπληρώνει ένα έντυπο συγκατάθεσης για την εξέταση και το ιστορικό του. 
Μετά την πραγματοποίηση των εξετάσεων οι γιατροί θα δίνουν επιτόπου τα αποτελέσματα καθώς και περαιτέρω συμβουλές στους εξεταζόμενους. 
Σε κάθε περίπτωση οι εξετάσεις αυτές καθώς και οι γνωματεύσεις των γιατρών δεν αντικαθιστούν την αγωγή που ίσως ακολουθεί κάποιος ασθενής. Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video