ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ελληνική Γαστρονομία σε Πεκίνο και Σαγκάη

 
Γαστρονομική εκδήλωση με την ονομασία 'Greek Gourmet Festival' (8/5 -7/6/2015) διοργανώνεται από τον ταξιδιωτικό όμιλο Beijing Bloom International Travel Service και φιλοξενείται από το ξενοδοχείο πέντε αστέρων Minzu Beijing Hotel, με την στήριξη της Πρεσβείας της Ελλάδας στην Κίνα και του Γραφείου ΕΟΤ Κίνας. 
Για την εν λόγω προωθητική καμπάνια, η οποία θα διαρκέσει ένα μήνα, έχει προσκληθεί διακεκριμενος Έλληνας Σεφ, ο κ. Χρηστος Αμάντος, ο οποίος εχει αναλάβει τη δημιουργία ελληνικού μενού σε ένα αυθεντικά ελληνικό χώρο διακοσμημένο με χρώματα που παραπέμπουν στο "ρομαντικό γαλάζιο του Αιγαίου" και σε ελκυστικά, εμβληματικά ελληνικά τοπία που έλκουν ολοένα περισσότερους Κινέζους τουρίστες.
Κάθε μια από τις τέσσερις εβδομάδες που θα διαρκέσει η καμπάνια θα είναι αφιερωμένη σε διαφορετική θεματική ενότητα (Γαστρονομία, Τουρισμός, Πολιτισμός, Ολυμπιάδα) με παρουσιάσεις, διαγωνισμούς και δώρα. Στην εκδήλωση εκ μέρους Πρεσβείας της Ελλάδας στο Πεκίνο παρέστη η Επιτετραμμένη κα Ελισάβετ Φωτιάδου και στελέχη Γραφείου ΟΕΥ υπό τον Γεν. Σύμβουλο ΟΕΥ κ. Εμμ. Στάνζτο και ο προϊστάμενος ΕΟΤ Κίνας κ. Γιάννης Πλεξουσάκης. 
ΒΡΑΔΙΕΣ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗ ΣΑΓΚΑΗ 
Σε μια πρωτότυπη αποκλειστική παρουσίαση της Κρητικής γαστρονομίας στην Κίνα, με την συμμετοχή σέφ και μουσικο-χορευτικού συγκροτήματος από την Κρήτη, που συνδιοργανώθηκε από την Περιφέρεια Κρήτης, το Γραφείο ΕΟΤ Κίνας, και τα Ξενοδοχεία Sheraton, Westin, δεκάδες Κινέζοι δημοσιογράφοι και πολίτες της Σαγκάης είχαν την ευκαιρία να εξοικειωθούν μέχρι τις 19 Απριλίου με την Κρητική κουζίνα και ευρύτερα με τον πολιτισμό της νήσου. 
Σε ειδική συνέντευξη Τύπου που διοργανώθηκε με την συμβολή Γραφείου Τύπου & Επικ. του ΓΠ Σαγκάης, ο σεφ κ. Γιάννης Αποστολάκης παρουσίασε χαρακτηριστικά πιάτα και συνταγές και απάντησε σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων. 
Στα χαρακτηριστικά και ιστορία του Κρητικού οίνου αναφέρθηκε σε ομιλία της εκπρόσωπος της μεγαλύτερης εταιρείας εισαγωγής κρασιού στην κινεζική αγορά Boutari (Shanghai) Wine Co. Ltd, που ήταν και ο επικοινωνιακός χορηγός της εκδήλωσης για τα ΜΜΕ. 
Το Γραφείο ΕΟΤ Κίνας συνέβαλε στην εν λόγω εκδήλωση καλύπτοντας τα αεροπορικά εισιτήρια του Σεφ από την Ελλάδα στην Κίνα και διαθέτοντας προωθητικό υλικό για τις ανάγκες της εκδήλωσης. ΓΤΕ Σαγκάης προσκάλεσε 20 δημοσιογράφους από επίλεκτα ΜΜΕ της πόλης, πολλά από τον χώρο της γαστρονομίας και οινογνωσίας και διέμεινε στους εκπροσώπους τους ειδικό για την εκδήλωση προωθητικό υλικό με φυλλάδια για την γαστρονομική ελληνική παράδοση, και την οινοποιητική παραγωγή. 
Την εκδήλωση συντόνισε στο σκέλος της προετοιμασίας της στην Ελλάδα η κα Μαρία Ζησούλη η οποία παρέστη επίσης στα εγκαίνια της. 
Εκτός της εταιρείας Boutari (Shanghai) Wine Co. Ltd και της εταιρείας-αντιπροσώπου της TERRA CRETA Olive Oil S.A. στην Κίνα που προσφέρει αναμνηστικά δώρα σε πελάτες των εκδηλώσεων μετά από ειδική κλήρωση, στους λοιπούς χορηγούς της εκδήλωσης περιλαμβάνονται οι Anek Lines, Avra Imperial, Blue Star Ferries, Cavo Spada, Chania Chamber of Commerce and Industry, Giannoulis, Grand Bay, Monastiri-taverna Restaurant Chania, Santa Marina Beach, Santa Marina Plaza, Rethymnon Municipality, SeaCrete, SPA Tours & Cars, Thalassa, TERRA CRETA Olive Oil S.A., Traditional Dance Association EROFILI. 
Το μουσικο-χορευτικό σύνολο από το Ρέθυμνο και τα Χανιά απαρτίζεται από τους κκ. Χρ. Τζανιδάκη, Γιάννη Κόκκωνα, Όλγα Κωστάκη, Γαρυφαλιά Λεκάκη, Παντελή Γιουκάκη, και Εμ. Τζανιδάκη.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video