ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Στον Πειραιά το Quantum of the Seas


Το μεγαλύτερο πλοίο (347 μ.) που έδεσε ποτέ στο λιμάνι του Πειραιά το κρουαζιερόπλοιο “Quantum of the Seas”, υποδέχθηκε η διοίκηση του ΟΛΠ Α.Ε., παρουσία του Αν. Υπουργού κ. Θ. Δρίτσα, της Αν. Υπουργού Τουρισμού κας Έλενας Κουντουρά, του Πρέσβη των ΗΠΑ κ. David Pearce του Γ. Γραμματέα του ΕΟΤ κ. Π. Λειβαδά, του Δημάρχου Πειραιά κ. Ι. Μώραλη, του εκπρόσωπου της εταιρίας RCI κ. Ανδρέα Στυλιανόπουλου και παραγόντων της ναυτιλίας. 
Υποδεχόμενος τον πλοίαρχο κ Srecko “Felix” Ban και παραδίδοντας του τα εμβλήματα του ΟΛΠ Α.Ε. και βιβλία, ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος του ΟΛΠ Α.Ε. κ. Γιώργος Ανωμερίτης τόνισε ότι: “σας υποδεχόμαστε σε ένα λιμάνι 2.500 ετών ιστορίας, σε έναν καινούργιο Προβλήτα που φέρει το όνομα του Αθηναίου Ηγέτη Θεμιστοκλή, νικητή της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας κατά της Περσικής Αυτοκρατορίας, αλλάζοντας έτσι τον ρου της ιστορίας για ολόκληρο το δυτικό κόσμο.
Σας υποδεχόμαστε όμως και σε ένα ασφαλές και σύγχρονο λιμάνι, το λιμάνι του Πειραιά, το μεγαλύτερο λιμάνι κρουαζιέρας της Ανατολικής Μεσογείου, στο οποίο τα κρουαζιερόπλοια της Royal Caribbean International φιλοξενούνται με άριστη συνεργασία και παροχή ποιοτικών υπηρεσιών”. 
Στην ανταπάντηση του ο Πλοίαρχος κ. Srecko ευχαρίστησε τον ΟΛΠ Α.Ε. για την υποδοχή και την άψογη εξυπηρέτηση που έτυχε το πλοίο και οι επιβάτες του.
Το πιο "έξυπνο πλοίο" στη θάλασσα 
Πρωτοποριακά επίπεδα τεχνολογίας ενισχύουν την εμπειρία των διακοπών εν πλω με το Quantum of the Seas, το οποίο επιτρέπει την ύψιστη απλότητα, αποδοτικότητα και προσαρμοστικότητα. Οι επισκέπτες μπορούν να είναι συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, χάρη στις πολύ γρήγορες ταχύτητες ασύρματης σύνδεσης, εφάμιλλες με τις ευρυζωνικές συνδέσεις της ξηράς, ενώ η RFID τεχνολογία στις αποσκευές παρέχει τη δυνατότητα παρακολούθησης των αποσκευών σε πραγματικό χρόνο μέσω των smartphone. Παράλληλα η λήψη της εφαρμογής Royal iQ στο κινητό, προτρέπει τους επισκέπτες να διαχειρίζονται κάθε πληροφορία των διακοπών τους κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας. Από τα πιο πρωτοποριακά στοιχεία του πλοίου είναι τα bartender robot! Η τεχνολογία που διαθέτει το πλοίο επιτρέπει ταυτόχρονα πολλές εκπλήξεις και στοιχεία απόλαυσης, έχοντας δημιουργήσει ένα ολοκαίνουριο χώρο, το Bionic Bar (με το βραβευμένο σύστημα Makr Shakr), το οποίο έχει ρυθμιστεί να δημιουργεί κύματα με ρομπότ σε μία κεντρική σκηνή. Δραστηριότητες που προκαλούν θαυμασμό και έκπληξη - “WOW” H Royal Caribbean πρόσθεσε στις υπηρεσίες της αποκλειστικές, πρωτοποριακές εμπειρίες εν πλω τις οποίες δεν είχε κανείς ποτέ φανταστεί στη θάλασσα, όπως η εμπειρία του skydiving RipCord από την iFLY, καθώς και το μηχανικό North Star, μια κάψουλα παρατηρητήριο η οποία ανεβαίνει αργά στον αέρα σε ύψος 91,44 μέτρα προκειμένου οι επισκέπτες να απολαύσουν τη μοναδική θέα σε 360 μοίρες. Πολλές ακόμα “πρωτιές” συμπεριλαμβανομένου την πίστα συγκρουόμενων, μια σχολή τσίρκου με αιώρα ακροβάτη και πίστα roller skating που μπορεί κανείς να βρει στο χώρο SeaPlex, το μεγαλύτερο εσωτερικό χώρο δραστηριοτήτων στη θάλασσα.  
Σημαντικές “Πρωτιές στη θάλασσα” 
  Όντας βήματα μπροστά στη βιομηχανία, εισάγοντας μοναδικές καινοτομίες εν πλω, όπως τον τοίχο αναρρίχησης, το παγοδρόμιο, τον εξομοιωτή σέρφινγκ FlowRider, το Central Park και το AquaTheater, η Royal Caribbean πρωτοπορεί ξανά στην δημιουργία νέων εμπειριών εν πλω, προσφέροντας μία σειρά από μοναδικές "πρωτιές" στα κρουαζιερόπλοια της κατηγορίας Quantum. Τα νέα αποκλειστικά χαρακτηριστικά της Royal Caribbean περιλαμβάνουν: · Το RipCord από την iFly, η πρώτη εμπειρία προσομοιωτή ελεύθερης πτώσης στη θάλασσα η οποία επιτρέπει στον καθένα είτε αρχάριο skydiver είτε έμπειρο να απολαύσει την απόλυτη συγκίνηση και χαρά της ασφαλούς πτώσης skydiving, σε ελεγχόμενο περιβάλλον εξομοιωτή. · Το North Star, ένα μηχανικό θαύμα, που ανεβάζει τους επισκέπτες σε νέα ύψη - κυριολεκτικά - σε σχήμα γυάλινης κάψουλας, τους μεταφέρει σε ένα φαντασμαγορικό ταξίδι σε ύψος 91,44 μέτρα πάνω από τον ωκεανό και πάνω από τις πλευρές του πλοίου αποκαλύπτονας μια θέα 360 μοιρών.  
Μια νέα εποχή επιλογής γευμάτων στη Θάλασσα 
Το δείπνο κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας έχει επίσης εκμοντερνιστεί πάνω στο Quantum of the Seas με το Dynamic Dining, όπου οι ταξιδιώτες έχουν απόλυτο έλεγχο του δικού τους γαστρονομικού ταξιδιού, έχοντας τη δυνατότητα να επιλέξουν μέσα από μία γκάμα 18 διακεκριμένων εστιατορίων. Πέντε συμπληρωματικά εστιατόρια αντικαθιστούν την παραδοσιακή, κεντρική τραπεζαρία, με μια ποικιλία εξειδικευμένων εστιατορίων που εκπλήσσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς, συμπεριλαμβανομένου του νέου χώρου Wonderland Imaginative Cuisine, καθώς επίσης θεματικά εστιατόρια εμπνευσμένα από βραβευμένους σεφ όπως τον Jamie Oliver, Michael Schwartz και τον Devin Alexander.  
Αδιάκοπη Ψυχαγωγία 
Η Τεχνολογία φέρνει στο προσκήνιο την ψυχαγωγία στο Quantum of the Seas, με μία σειρά από παραγωγές και παραστάσεις, και κυριαρχεί στο νέο χώρο Two70 που μπορεί και μεταμορφώνεται. Τα πιο προηγμένα ψηφιακά εκθέματα το Vistarama και το Roboscreens αλληλεπιδρούν μαζί με ερμηνευτές live, με τη μουσική και τα ειδικά εφέ ώστε να παρέχουν φαντασμαγορικά, πολυδιάστατα θεάματα και εκδηλώσεις τα οποία δεν έχουν λάβει χώρα ποτέ στη ξηρά (για να μην αναφέρουμε για τη θάλασσα). 
Το Royal Theater βρίσκεται εν πλω με τη μουσικοχορευτική παράσταση MAMMA MIA που έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία! Επίσης είναι ο χώρος που παρουσιάζεται ένα ολοκαίνουριο πασίγνωστο θέαμα, το Sonic Odyssey, του οποίου εμπνευστής είναι ο μουσικός, πρωτοπόρος William Close με μία πληθώρα μοναδικών μουσικών οργάνων. Μέρος της ψυχαγωγίας αποτελεί και το ολοκαίνουριο Music Hall που διαθέτει τη σκηνή του για ζωντανές συναυλίες συγκροτημάτων, μουσικών, DJ, θεματικά βραδινά πάρτυ και πολλά ακόμη.  
Νέοι χώροι που μεταμορφώνονται 
Στην κατηγορία Quantum, η Royal Caribbean παντρεύει τις νέες καινοτομίες με σημαντικά στοιχεία αρχιτεκτονικού σχεδιασμού με σκοπό την παρουσίαση εντυπωσιακών χώρων θεαμάτων. Στα Quantum of the Seas και Anthem of the Seas οι επισκέπτες μπορούν να βρουν ατέλειωτες δυνατότητες με τρεις νέους χώρους. · Η επαναστατική ιδέα Two70° αφορά σε ένα πολυεπίπεδο χώρο ο οποίος είναι βέβαιο ότι θα γίνει ο πιο εικονικός χώρος της κατηγορίας Quantum. 
Ο χώρος εύστοχα πήρε την ονομασία του από την μεγαλοπρεπή θέα του, 270 μοιρών, προς τη θάλασσα μέσω τεράστιων γυάλινων τοίχων από το δάπεδο ως την οροφή που εκτείνονται σε τρία καταστρώματα της πρύμνης του κρουαζιερόπλοιου. Το Two70° συνδυάζει τη ψυχαγωγία και την τεχνολογία για να δημιουργήσει ένα ταξίδι που μεταμορφώνεται από τη μέρα στη νύχτα. Ο άψογα διαμορφωμένος χώρος προκειμένου να μείνει κανείς σε επαφή με τη θάλασσα κατά τη διάρκεια της ημέρας Two70°, παρέχει ένα μοντέρνο και άνετο καθιστικό ώστε οι επισκέπτες να ξεκουραστούν και να χαλαρώνουν. Καθώς ο ήλιος δύει και το φως μειώνεται, ο εκθαμβωτικός χώρος αποκαλύπτει σταδιακά το βραδινό του πρόσωπο, μαγεύοντας τους επισκέπτες με φαντασμαγορική, μυστηριώδη και απροσδόκητη ψυχαγωγία τη νύχτα. 
Η απαράμιλλη τεχνολογία μετατρέπει κάθε θέαμα στο Two70° σε πολυδιάστατο και βυθίζει το κοινό σε ένα συνδυασμό ερμηνευτών που τραγουδούν Live, μαζί με ακροβάτες και βίντεο που κόβουν την ανάσα αλλά και ψηφιακά σκηνικά. · Ο μεγαλύτερος εσωτερικός θαλάσσιος χώρος, το SeaPlex είναι ένας ξεχωριστός και ευέλικτος χώρος αθλητισμού και ψυχαγωγίας με νέα συναρπαστικά χαρακτηριστικά που θα εμπνεύσουν τους επισκέπτες κάθε ηλικίας να αφεθούν και να έρθουν σε επαφή με τις πιο ξένοιαστες τους πλευρές. Παρέχοντας ακόμη περισσότερες εμπειρίες για πρώτη φορά στη θάλασσα, οι επισκέπτες μπορούν να ζήσουν την εμπειρία μιας σχολής τσίρκου με ιπτάμενη αιώρα σχοινοβάτη ή να παίξουν μπάσκετ σε ένα ρυθμιζόμενο πλήρων διαστάσεων γήπεδο. 
Τη νύχτα για πρώτη φορά συγκρουόμενα και roller skating προσφέρουν άπλετη διασκέδαση. 
Εναλλακτικά, οι επισκέπτες μπορούν να χορέψουν υπό την μουσική που συντονίζει το DJ booth που ίπταται της δραστηριότητας που συμβαίνει στο χώρο. · Ένας χώρος παραστάσεων και ο πιο ωραίος χώρος ζωντανής μουσικής στην κατηγορία Quantum, το Music Hall, είναι το ιδανικό μέρος για τους επισκέπτες που μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αποκλειστικές ζωντανές παραστάσεις, DJs, θεματικές νυχτερινές βραδιές, μπιλιάρδο και πολλά άλλα. Επαναστατικός και προχωρημένος ο σχεδιασμός του Music Hall έχει εμπνευστεί από το πνεύμα του rock and roll.  
Ευρύχωρα δωμάτια με Θέα 
Με εκλεπτυσμένο σχεδιασμό και μεγάλες σε μέγεθος – με μέσο όρο 9% μεγαλύτερα από αυτά των πλοίων της κατηγορίας Oasis – οι 2,090 καμπίνες του Quantum of the Seas αποτελούν τις μεγαλύτερες και πιο προηγμένες της Royal Caribbean. 
Οι καλεσμένοι μπορούν να επιλέξουν από ένα ευρύ φάσμα κατηγοριών, όπως τις καμπίνες Family-Connected που είναι τέλειες για οικογένειες, ομάδες ή φίλους, τις καμπίνες Studio με τα νέα μπαλκόνια και τις εσωτερικές που έχουν δημιουργηθεί για επισκέπτες που ταξιδεύουν μόνοι, καθώς και οι καμπίνες Virtual Balcony με τα εικονικά μπαλκόνια, οι οποίες πρόκειται για εσωτερική διαμονή με μεγάλες ψηφιακές οθόνες οι οποίες σε πραγματικό χρόνο παρουσιάσουν εικόνες από τη θέα, εξασφαλίζοντας ότι κάθε δωμάτιο είναι με θέα. 
Επιπλέον, τα loft του Quantum και οι σουίτες είναι ακόμη πιο πολυτελή και έχουν σχεδιαστεί υπό την επίβλεψη του HGTV star Genevieve Gorder, ο οποίος ήταν σύμβουλος σχεδιασμού του Quantum.  
Νέα γενιά Καμπινών  
Έχοντας στο μυαλό μας την άνεση και την ευκολία η Royal Caribbean παρουσιάζει για πρώτη φορά τα πλέον άνετες και πολυτελείς επιλογές διαμονής, τα οποία είναι 9% μεγαλύτερα από αυτά των κρουαζιερόπλοιων κατηγορίας Oasis. Εξελιγμένα, με υψηλών προδιαγραφών σχεδιασμό και φινιρίσματα δημιουργούν ένα σπίτι μακριά από το σπίτι σας. Έχοντας υλοποιήσει μία νέα έξυπνη σχεδιαστική φιλοσοφία, κάθε καμπίνα χαρακτηρίζεται από σύγχρονο σχεδιασμό με εύχρηστα προσαρμοσμένα σχεδιαγράμματα και αισθητά μεγαλύτερους αποθηκευτικούς χώρους. Κάθε καμπίνα στο Quantum of the Seas έχει θέα, με την εκπληκτική δημιουργία των καμπίνων με Εικονικά Μπαλκόνια. Αυτή η σχεδιαστική φιλοσοφία φέρνει τα εικονικά μπαλκόνια στις καμπίνες προσφέροντας διαρκή θέα του ωκεανού και μαγευτικούς προορισμούς σε πραγματικό χρόνο. 
Για οικογένειες, οι καμπίνες Family-Connected παρέχουν περισσότερη ευελιξία, καθώς υπάρχουν τρεις κατηγορίες καμπινών οι οποίες συνδέονται μεταξύ τους προκειμένου να σχηματίσουν ένα ειδικό χώρο που παρέχει ξεχωριστά δωμάτια και μπάνια για όλους. Αυτά τα καταλύματα επιτρέπουν στις οικογένειες και τις ομάδες φίλων να ταξιδεύουν μαζί για να απολαύσουν στο μέγιστο το ταξίδι τους, είτε με παρέα είτε μόνοι. Με την κατηγορία των πλοίων Quantum, η Royal Caribbean δημιουργεί τη μεγαλύτερη ποικιλία σε κατηγορίες καμπίνων, που συμπεριλαμβάνουν τις νέες καμπίνες Studio, τις καμπίνες με μπαλκόνια για επισκέπτες που ταξιδεύουν μόνοι, τρεις καμπίνες στην κατηγορία Junior Suite και ορισμένες μεγαλύτερες στην κατηγορία Loft Suites.  
Αγορές, Ευεξία, Οικογένεια και πολλά ακόμη! 
Κάθε πλευρά του Quantum of the Seas έχει βελτιωθεί, διαθέτοντας τα πιο νέα και εξελιγμένα χαρακτηριστικά εν πλω. Η διάθεση προϊόντων που βρίσκονται μεταξύ της Royal Esplanade και του The Via, αποτελούν μια απαράμιλλη συλλογή από διάσημες μάρκες όπως Cartier, Kiehl’s, BVLGARI και Hublot. 
Οι εγκαταστάσεις γυμναστηρίου εμπνέουν τους ταξιδιώτες να γυμναστούν κατά τη διάρκεια των διακοπών, με όλες τις νέες επιλογές συμπεριλαμβάνοντας τον εξοπλισμό Technogym, καθώς επίσης Flywheel, μαθήματα TRX και Beach Bootcamp, τα οποία είναι εμπνευσμένα από τον πρώην αμυντικό παίκτη της National Football League, Dhani Jones, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τη Royal Caribbean ως εξειδικευμένος σύμβουλος άθλησης και ευεξίας του Quantum. 
Παράλληλα, όλη η οικογένεια διασκεδάζει χάρη σε ένα αριθμό νέων προσθηκών στο βραβευμένο πρόγραμμα Adventure Ocean της Royal Caribbean, που συμπεριλαμβάνει ένα πλήρως εξοπλισμένο Adventure Science Lab, καθώς επίσης και μία από τις πρώτες πισίνες στη θάλασσα η οποία ξεκινάει ως μέρος της DreamWorks Animation Madagascar-themed H2O Zone. 
Τα κρουαζιερόπλοια της κατηγορίας του Quantum διαθέτουν 16 καταστρώματα επισκεπτών, ζυγίζουν 168,666 μικτούς τόνους, μεταφέρουν 4.180 καλεσμένους σε δίκλινες καμπίνες και αριθμούν 2,090 καμπίνες.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video