ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Σταθερά ανοδικός ο ευρωπαϊκός Τουρισμός!!!


- Ικανοποιητικοί ρυθμοί ανάπτυξης στο α' τρίμηνο του 2015
- Ισλανδία, Σλοβενία, Μαυροβούνιο οι "πρωταθλητές"
- Απουσιάζει η Ελλάδα από τις χώρες με διψήφιο ποσοστό ανόδου  
- Αγγλία και Γερμανία "εξάγουν" τουρίστες, δύσκολα τα πράγματα με Ρωσία
 
Σύμφωνα με τα στοιχεία για το πρώτο τρίμηνο του 2015, ο ευρωπαϊκός τουρισμός οδεύει προς μια θετική και σταθερή ανάπτυξη. 
Σύμφωνα με την έκθεση της European Travel Commission, “European Tourism 2015 – Trends & Prospects”, κατά τους πρώτους μήνες του τρέχοντος έτους, οι περισσότεροι ευρωπαϊκοί προορισμοί καταγράφουν έντονα θετικά αποτελέσματα. 
Η αύξηση αυτή αποδίδεται στο γεγονός ότι υπήρχαν αυξημένες δραστηριότητες ταξιδίων στις ενδο-περιφερειακές αγορές, ενώ και οι οικονομικές προοπτικές ολόκληρης της ευρωπαϊκής ηπείρου φαίνονται πολλά υποσχόμενες.
Η έκθεση επιβεβαίωσε επίσης ότι η θετική αυτή εξέλιξη οφείλεται στην διολίσθηση του ευρώ και στις χαμηλές τιμές των καυσίμων, παράγοντες οι οποίοι προσέλκυσαν πολλούς επισκέπτες από τις ΗΠΑ.
Αρκετοί προορισμοί στην Ευρώπη κατέγραψαν διψήφια αύξηση.
Μεταξύ των χωρών που βελτίωσαν δρστικά τις επιδόσεις τους ήταν η Ισλανδία, η Κροατία, το Μαυροβούνιο, η Ρουμανία, η Ουγγαρία, η Σλοβενία, η Αυστρία και η Σερβία. Κατέγραψαν αυξήσεις  31,4%, 24,6%, 23,2%, 13,1%, 12,1%, 11,7%, 11,4% και 11% αντίστοιχα.
Η έκθεση έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στη Γερμανία, ως μία σημαντική ευρωπαϊκή αγορά εξερχόμενου τουρισμού.
Θετικά κινείται και η αγγλική αγορά.
Σε γενικές γραμμές, οι περισσότερες από τις περιοχές σημειώνουν θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης.
Η ευρωπαϊκή αγορά εξακολουθεί να καταγράφει θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης και από μακρινούς προορισμούς, οι οποίοι "ενθαρρύνονται" από το γεγονός ότι η οικονομία ανακάμπτει γρήγορα, ενισχύοντας έτσι την ελκυστικότητα των ευρωπαϊκών ταξιδιωτικών προορισμών.
Η ισχυροποίηση του αμερικανικού δολαρίου αναμένεται να οδηγήσει σε αύξηση των τουριστών από τις ΗΠΑ κατά 6% το τρέχον έτος.
Ωστόσο, η έκθεση δεν είναι τόσο θετική για τους επισκέπτες που έρχονται από τη Ρωσία.
Μόνο δύο χώρες, το Μαυροβούνιο και η Ρουμανία, αναμένουν αύξηση επισκεπτών από τη Ρωσία.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video