ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Οι Έλληνες ξενοδόχοι περιμένουν...


...θετικές εξελίξεις στο β' τρίμηνο του 2015, αλλά και συνολικά για την τρέχουσα χρονιά

- Δείτε αποκλειστικά το "Βαρόμετρο" της GBR Consulting
- Διαφοροποίηση των αποτελεσμάτων μεταξύ ξενοδοχείων πόλης και διακοπών!!!
  


Οι Έλληνες ξενοδόχοι είναι γενικά αισιόδοξοι τόσο για το 2ο τρίμηνο του 2015 όσο και για το υπόλοιπο έτος, με σημαντικές βελτιώσεις τόσο από πλευράς πληρότητας όσο και τιμών. 
Όσον αφορά την αγορά γενικά είναι πιο επιφυλακτικοί σχετικά με την αύξηση του ARR στο επόμενο τρίμηνο. Υπάρχει σαφής διαφορά μεταξύ των ξενοδόχων πόλης και ξενοδόχων resort. 
Με αύξηση της τάξης του 30% των διεθνών τουριστικών αφίξεων στο αεροδρόμιο της Αθήνας και 22% της Θεσσαλονίκης, οι ξενοδόχοι πόλης αναμένουν να συνεχιστεί αυτή τη θετική τάση στο δεύτερο τρίμηνο του έτους, καθώς και για όλο το 2015. 
Για τα παραθεριστικά ξενοδοχεία οι ξενοδόχοι προβλέπουν ότι η πληρότητα και το ARR θα κυμανθούν σε παρόμοια επίπεδα με το προηγούμενο έτος.
Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι πολλά παραθεριστικά ξενοδοχεία μόλις άνοιξαν. 
Πρόβλεψη για ολόκληρο το 2015...


Επίσης, σύμφωνα με την πρόσφατη τουριστική επικαιρότητα, οι κρατήσεις από τη Γερμανία μειώθηκαν το Φεβρουάριο και το Μάρτιο σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, ενώ οι κρατήσεις από το Ηνωμένο Βασίλειο ήταν απογοητευτικές και για ορισμένες άλλες σημαντικές αγορές οι εξελίξεις είναι αβέβαιες. 
Τέλος, η έρευνα Βαρόμετρο αποκαλύπτει ότι οι ξενοδόχοι 4 και 5 αστέρων, είναι γενικά αισιόδοξοι, ενώ το τμήμα 3 αστέρων είναι λιγότερο αισιόδοξο και ι αναμένουν σταθεροποίηση των πληρότητας και τα επίπεδα ARR, σε σύγκριση με την ίδια περίοδο του προηγούμενου έτους.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video