ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

"Τίτλοι τέλους" για Thomson και First Choice


- Η TUI επιβεβαιώνει το τέλος του Thomson και του First Choice 

Η TUI επιβεβαίωσε πριν από λίγο τους "τίτλους τέλους" για Thomson και First Choice, δύο από τις πιο γνωστούς tour operators στο Ηνωμένο Βασίλει, καθώς θα χρησιμοποιεί, στο πλαίσιο του μετασχημετισμού του ομίλου μετά την ενοποίηση, ένα ενιαίο εμπορικό σήμα σε όλες τις αγορές της.
Ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Peter Long, δήλωσε η "μετακίνηση" προς το εμπορικό σήμα TUI θα λάβει χώρα σταδιακά σε διάστημα κάποιων ετών, με στόχο να δημιουργηθεί  "one power brand", όπως είπε χαρακτηριστικά.
«Δεν υπάρχει καμία βιασύνη, καμία επείγουσα ανάγκη, όλα θα πρέπει να γίνει με πολύ ελεγχόμενο τρόπο," δήλωσε ο Λονγκ. "Εμείς δεν σπεύδουν να επαναφέρει και δεν είμαστε rebranding για χάρη της." Ακόμη είπε ότι η κατάργηση των επιμέρους εμπορικών σημάτων θα ξεκινήσει από τις μικρότερες αγορές του ομίλου, συμπεριλαμβανομένων Γαλλίας και Ολλανδίας, ενώ το Ηνωμένο Βασίλειο, η μεγαλύτερη αγορά της TUI, θα είναι η τελευταία από τις 31 χώρες που είναι στη διαδικασία. 
Κατέληξε δε ότι "θα χρειαστούν δύο με τρία χρόνια για να αλλάξουν όνομα όλες οι μάρκες". 
Αλλαγές και στην TUI UK
Παράλληλα η TUI ανακοίνωσε μια σειρά από αλλαγές στην κορυφή της διοκητικής πυραμίδας στην Αγγλία.
Ο διευθύνων σύμβουλος δικτύου και online travel Nick Longman, αναλαμβάνει αναβαθμιζόμενος διευθύνων σύμβουλος της TUI UK & Ireland, την 1η Ιουνίου. Ο σημερινός ΔΣ για Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία MD, Ντέιβιντ Burling, θα αναλάβει ένα μεγαλύτερο ρόλο ως MD της Βόρειας Περιφέρειας στο Διοικητικό Συμβούλιο της TUI Group, την επίβλεψη της στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία, Σκανδιναβικές χώρες (Σουηδία, Νορβηγία, Φινλανδία, Δανία), τον Καναδά και τη Ρωσία. Θα διαχειρίζεται επίσης το προϊόν και το Τμήμα Προμηθειών και πλατφόρμες Αεροπορίας. Εν τω μεταξύ, η TUI αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος Johan Lundgren θα φύγει από την επιχείρηση στις 31 Μαΐου μετά από να περπατήσει κάτω από το διοικητικό συμβούλιο.

 TUI has announced a number of top management changes which will see Nick Longman, currently MD distribution and online for TUI mainstream, become MD TUI UK & Ireland on June 1. The current UK and Ireland MD, David Burling, will take on a larger role as MD of Northern Region on the Executive Board of TUI Group, overseeing the UK and Ireland, Nordics (Sweden, Norway, Finland, Denmark), Canada and Russia. He will also manage the Product and Purchasing division and Aviation platforms. Meanwhile, TUI deputy chief executive Johan Lundgren will leave the business on May 31 after stepping down from the Executive Board.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video