ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συνεργασία της MedCruise και της CLIA Ευρώπης

...για την παροχή προγραμμάτων κατάρτισης στους ταξιδιωτικούς πράκτορες  

- Η MedCruise συνεχίζει τη συνεργασία της με την κοινότητα των Ευρωπαίων ταξιδιωτικών πρακτόρων, κάνοντας το πρώτο βήμα για τη δημιουργία μιας επιτυχημένης πλατφόρμας για την κατάρτιση τους 
- Το επιτυχημένο πρόγραμμα κατάρτισης των ταξιδιωτικών πρακτόρων της CLIA Ευρώπης επεκτείνεται στη Γαλλία 

Η CLIA Ευρώπης (Cruise Line Association Europe), η Ένωση που εκπροσωπεί την κρουαζιέρα, η οποία και αποφέρει 40 δισεκατομμύρια ευρώ στην Ευρώπη, και η MedCruise, η Ένωση Μεσογειακών Λιμένων Κρουαζιέρας, υπέγραψαν συμβόλαιο με στόχο τη συνεργασία, χορηγία και υποστήριξη του προγράμματος εκπαίδευσης ταξιδιωτικών πρακτόρων. 
Η CLIA Ευρώπης (Cruise Line Association Europe) ασχολείται ενεργά με την κατάρτιση χιλιάδων ταξιδιωτικών πρακτόρων και πρακτορείων σε θέματα επικοινωνίας, έρευνας και μάρκετινγκ με στόχο την προώθηση της κρουαζιέρας ως ελκυστική επιλογή διακοπών. 
Αυτή η συνεργασία ορόσημο με την MedCruise θα επιτρέψει την επέκταση του ETALP, του προγράμματος κατάρτισης της CLIA για τους ταξιδιωτικούς πράκτορες, στη Γαλλία, όπου χιλιάδες ταξιδιωτικοί πράκτορες θα έχουν πλέον πρόσβαση σε ηλεκτρονικές πηγές εκπαίδευσης της CLIA για το σκοπό αυτό.
Η κα Carla Salvadό, Πρόεδρος της MedCruise, ανέφερε: «Η στρατηγική αυτή συμφωνία αποτελεί ορόσημο για τη σχέση της MedCruise και της CLIA Ευρώπης. Χαίρομαι ιδιαίτερα που οι δύο οργανισμοί θα συνεργαστούν στον τομέα της κατάρτισης των ταξιδιωτικών πρακτόρων δίνοντάς τους τα κατάλληλα εφόδια για να προσελκύσουν ακόμη περισσότερους επιβάτες για την κρουαζιέρα στη Μεσόγειο και τις παρακείμενες θάλασσες. Η συνεργασία αυτή δείχνει ότι, τόσο στη λιμενική κοινότητα όσο και στον κλάδο της κρουαζιέρας, δεν ξεχνάμε ποτέ ότι η επιτυχία μας είναι άμεσα συνδεδεμένη με την κοινότητα των ταξιδιωτικών πρακτόρων. 
Ο κος Pierfrancesco Vago, Πρόεδρος της CLIA Ευρώπης, είπε: «Η κοινότητα των ταξιδιωτικών πρακτόρων έχει και θα συνεχίσει να έχει σημαντικό ρόλο στην αλυσίδα εφοδιασμού της κρουαζιέρας, φέρνοντας το μοναδικό προϊόν μας, ακόμα πιο κοντά στον πελάτη. Θεωρούμε ότι οι ταξιδιωτικοί πράκτορες αποτελούν έναν ζωτικής σημασίας σύνδεσμο μεταξύ των επιβατών και των κρουαζιερόπλοιων. 
Είναι οι βασικοί πρεσβευτές μας, οι οποίοι μεταφέρουν το συναίσθημα και τη συγκίνηση που προσφέρει η κρουαζιέρα. Με αυτή τη συμφωνία, το πρόγραμμα της CLIA για την κατάρτιση των ταξιδιωτικών πρακτόρων θα επεκταθεί σε μία σημαντική αγορά της Ευρώπης, την οποία όμως θα ακολουθήασουν και άλλες. Χαίρομαι που, κάνοντας αυτό το βήμα, η CLIA Ευρώπης και η MedCruise θα συνεχίσουν να συνεργάζονται και να επενδύουν σε έναν τομέα θεμελιώδους σημασίας για την κρουαζιέρα.» 
Γιορτάζοντας τα 40η επέτειο της το 2015, η Cruise Lines Association (CLIA) αποτελεί ηγετική φυσιογνωμία και εκφράζει τον ενωτικό χαρακτήρα της παγκόσμιας κοινότητας της κρουαζιέρας. Ως η μεγαλύτερη στον κόσμο εμπορική ένωση για τον κλάδο της κρουαζιέρας με 15 γραφεία παγκοσμίως, η CLIA έχει εκπροσώπηση στη Βόρεια και Νότια Αμερική, στην Ευρώπη, την Ασία και την Αυστραλία. 
Στόχος της CLIA είναι να υποστηρίξει πολιτικές και πρακτικές οι οποίες ενθαρρύνουν ένα ασφαλές και φιλικό περιβάλλον για την κρουαζιέρα, για πάνω από 23 εκατομμύρια επιβάτες οι οποίοι επιλέγουν την κρουαζιέρα ετησίως, καθώςκαι να προωθήσει την εμπειρία της κρουαζιέρας. Τα μέλη της είναι αφοσιωμένα στη διατήρηση της επιτυχίας του κλάδου της κρουαζιέρας η οποία περιλαμβάνει υψηλού κύρους υπερωκεάνια, ποταμόπλοια και ειδικά πλοία καθώς και μια πολύ καλά εκπαιδευμένη και πιστοποιημένη κοινότητα ταξιδιωτικών πρακτόρων, και άλλους ενδιαφερόμενους του κλάδου της κρουαζιέρας όπως λιμάνια, προορισμούς, κατασκευαστές πλοίων, προμηθευτές αλλά και οικονομικές υπηρεσίες. 
Η MedCruise, η οποία δημιουργήθηκε στη Ρώμη το 1996, είναι η Ένωση των Μεσογειακών Λιμένων Κρουαζιέρας. Αποστολή της MedCruise είναι η προώθηση της κρουαζιέρας στη Μεσόγειο και τις παρακείμενες θάλασσες. Η Ένωση βοηθά τα μέλη της να επωφεληθούν από την ανάπτυξη της κρουαζιέρας με την παροχή δικτύωσης, ευκαιριών προώθησης και επαγγελματικής ανάπτυξης . Σήμερα, η Ένωση έχει αυξηθεί στα 73 μέλη που εκπροσωπούν πάνω από 100 λιμάνια σε όλη την περιοχή της Μεσογείου, συμπεριλαμβανομένης και της Μαύρης Θάλασσας, της Ερυθράς Θάλασσας και τα νησιά κοντά στον Ατλαντικό, ενώ έχει 31 συνεργαζόμενα μέλη , που εκπροσωπούν άλλες ενώσεις, τουριστικά πρακτορεία και πλοία / λιμάνια.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video