ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Και τρίτη πτήση της Qatar Airways προς Αθήνα


Η Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του αεροδρομίου
της Αθήνας, κ. Ιωάννα Παπαδοπούλου και ο Εμπορικός
Διευθυντής Ελλάδος της Qatar Airways,
κ. Αλέξανδρος Μιχαλόπουλος
Τρίτη καθημερινή πτήση από το αεροδρόμιο της Αθήνας «Ελευθέριος Βενιζέλος» προς τη Ντόχα εγκαινιάζει από τις 2 Ιουνίου η Qatar Airways. Η εταιρία γιορτάζει φέτος τα δέκα χρόνια παρουσίας της στην ελληνική αγορά. 
Η τρίτη πτήση της εταιρίας θα πραγματοποιείται με Airbus 320, με προγραμματισμένη ώρα άφιξης στην Αθήνα στις 00:10 και ώρα αναχώρησης στις 01:10.
Όπως επισημάνθηκε σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο αεροδρόμιο της Αθήνας, η κίνηση της εταιρίας είναι αυξητική ακόμα και κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών της κρίσης. Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν, η Qatar κατέγραψε 12% αύξηση της επιβατικής κίνησης το 2013 και 26,5% αύξηση το 2014. 
Ως προς την κατανομή της κίνησης, σύμφωνα με τον εμπορικό διευθυντή Ελλάδος της Qatar Airways, Αλέξανδρο Μιχαλόπουλο, το 19% των επιβατών έχει ως τελικό προορισμό της την Ντόχα, ενώ για το υπόλοιπο 81% είναι ενδιάμεσος προορισμός με ένα ποσοστό 17% να ταξιδεύει στη συνέχεια προς Αυστραλία, 12% προς Ινδία, 9% για Κίνα και Αραβικά Εμιράτα, 8% προς Σιγκαπούρη και 8% προς Ταϋλάνδη. 
Η αυξανόμενη παρουσία της Qatar στο αεροδρόμιο της Αθήνας ενισχύει ακόμα περισσότερο τη διασυνδεσιμότητα του «Ελευθέριος Βενιζέλος», σημείωσε από την πλευρά της η Διευθύντρια Επικοινωνίας, Μάρκετινγκ του αεροδρομίου της Αθήνας, Ιωάννα Παπαδοπούλου προσθέτοντας ότι αυξάνονται οι δυνατότητες εξυπηρέτησης της σημαντικής και διαρκώς αναπτυσσόμενης γεωγραφικής αγοράς της Μέσης Ανατολής. 
Παράλληλα, ενισχύεται η δυνατότητα της εξυπηρέτησης των αγορών της Άπω Ανατολής και της Αυστραλίας. 
Η αεροπορική εταιρεία του Κατάρ ξεκίνησε την λειτουργία της πριν 21 χρόνια, με μόλις τέσσερα αεροσκάφη, ενώ σήμερα αποτελεί μια παγκόσμια εταιρεία με έναν στόλο 152 αεροσκαφών, με τα οποία εξυπηρετεί περισσότερους από 140 προορισμούς σε όλο τον κόσμο.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video