ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Σημαντική βράβευση του Miles+Bonus της AEGEAN στα Freddie Awards 2015


Το βραβείο του «Up and coming / Program of the year» για τη γεωγραφική περιοχή της Ευρώπης-Αφρικής, κέρδισε το πρόγραμμα Miles+Bonus της Aegean κατά την απονομή των βραβείων Freddie Awards 2015, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Ατλάντα των ΗΠΑ. 
Στην ψηφοφορία, που διεξήχθη όπως κάθε χρόνο από τα μέλη των προγραμμάτων πιστότητας του ταξιδιωτικού κλάδου από όλο τον κόσμο, στο διάστημα 15 Φεβρουαρίου - 31 Μαρτίου, συμμετείχαν φέτος 3,2 εκ. μέλη. 
Το βραβείο «Up and coming program of the year» παρουσιάστηκε για πρώτη φορά φέτος και απονέμεται, βάση των ψήφων της κατηγορίας «Program of the year», στα προγράμματα που έχουν την υψηλότερη βαθμολογία μεταξύ αυτών που έχουν ψηφιστεί από το 2% με 10% των ψηφοφόρων.
Στόχος είναι η ανάδειξη των δυναμικά ανερχόμενων προγραμμάτων πιστότητας ανά γεωγραφική περιοχή παγκοσμίως. Επιπλέον, το Miles+Bonus της Aegean αναδείχθηκε στους τέσσερις φιναλίστ σε τρεις ακόμα κατηγορίες, από το σύνολο 25 εταιρειών που συμμετέχουν σε κάθε κατηγορία. Εκτός, λοιπόν, από την κατηγορία «Up and Coming / Program of the Year» όπου το Miles+Bonus της Aegean απέσπασε το πρώτο βραβείο, ήταν υποψήφιο στις παρακάτω κατηγορίες για την Ευρώπη/Αφρική: Best Customer Service Best Elite Program και Program of the Year. 
Τα Freddie Awards είναι από τα πιο σημαντικά βραβεία στον ταξιδιωτικό κλάδο, καθώς προκύπτουν από ψηφοφορία των ίδιων των μελών των προγραμμάτων πιστότητας. Στόχος της απονομής τους είναι να εκφράσουν τις προτιμήσεις τους οι επιβάτες που κάνουν συχνά πτήσεις, επιβραβεύοντας και τιμώντας τη δραστηριότητα της ταξιδιωτικής βιομηχανίας, που μετρά περισσότερα από 300 εκατομμύρια μέλη σε όλο τον κόσμο. 
Τα Freddie Awards θεσπίστηκαν το 1988 από το περιοδικό Inside Flyer και τον Randy Peterson κι ονομάστηκαν έτσι προς τιμήν του Sir Freddie Laker. 
Σχετικά με το θέμα η κ. Χαρά Νταλέκου, Διευθύντρια Marketing της AEGEAN, δήλωσε: «Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή για την Aegean η απονομή του πρώτου βραβείου Freddie «Up and coming / Program of the year» που απέσπασε το πρόγραμμα Miles+Bonus. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τα μέλη του Miles+Bonus που συμμετείχαν στην ψηφοφορία. Αισθανόμαστε ότι η επιδίωξή μας να ανταποδίδουμε συνεχώς την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν τα μέλη μας, επιβραβεύεται. Στόχος μας παραμένει να βελτιώνουμε διαρκώς την ποιότητα των υπηρεσιών μας έχοντας στο κέντρο του ενδιαφέροντός μας πάντα την ικανοποίηση κάθε επιβάτη μας. Θα συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια με όλες μας τις δυνάμεις, επιδιώκοντας να ανταποκρινόμαστε συνεχώς στις προσδοκίες του κοινού».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video