ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αντόν Σκαπλέροφ ο Ρώσος κοσμοναύτης που επέλεξε το Aldemar Royal Mare...


... και Royal Mare Thalasso Spa για αναψυχή και φυσική αποκατάσταση μετά την επιστροφή του από τον ISS 

Μια διαστημική πτήση είναι μια δύσκολη υπόθεση. 
Οι δυσκολίες ξεκινάνε από την στιγμή της εκτόξευσης και συνεχίζονται μέχρι και κατά την διάρκεια παραμονής στο διάστημα αφού το σώμα καταπονείται από την έλλειψη βαρύτητας. 
Συγκεκριμένα η έλλειψη βαρύτητας προκαλεί ατροφία μυών, αλλά και απώλεια οστικής μάζας. 
Για αυτό το λόγο οι αστροναύτες που φιλοξενούνται στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό ISS αναγκάζονται να γυμνάζονται καθημερινά για μεγάλο χρονικά όσο βρίσκονται σε τροχιά γύρω από την Γη. 
Παρόλο που γυμνάζονται σκληρά όσο βρίσκονται στο διάστημα, όταν επιστρέφουν στην Γη αναγκάζονται να υποβάλλονται σε σκληρά προγράμματα αποκατάστασης προκειμένου να αποκτήσουν την φυσιολογική τους φόρμα και να έτοιμοι για όποια επόμενη αποστολή.
Ο Ρώσος κοσμοναύτης Αντόν Σκαπλέροφ κατά την διάρκεια της αποστολής 42-43 στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, ξεχώρισε την Κρήτη ως ένα προορισμό αναψυχής. 
Αυτό που τον εντυπωσίασε ήταν οι ξεκάθαρες ακτογραμμές του νησιού και οτι σχεδόν ποτέ δεν καλυπτόταν από σύννεφα. Πέρα από τις διακοπές που χρειαζόταν αυτός και η οικογένεια του, θα έπρεπε να παρακολουθήσει κάποιο συμπληρωματικό πρόγραμμα φυσικής αποκατάστασης. 
Έτσι λοιπόν ο Αντόν και η ιατρική του ομάδα ξεκίνησαν να αναζητούν τον τέλειο προορισμό στον οποίο ο Ρώσος κοσμονάυτης θα μπορούσε να συνδυάσει τις διακοπές με την αποκατάσταση σου. 
Δεν άργησαν να καταλήξουν στο Aldemar Royal Mare με το διακεκριμένο Royal Mare Thalasso Spa center. 
Η απόφαση πάρθηκε αφού βρέθηκε ο ιδανικός συνδυασμός. 
Του Αντόν του άρεσε μάλιστα η ιδέα οτι το Aldemar Royal Mare βρίσκεται στην Χερσόνησσο Κρήτης και ο ίδιος κατάγεται από την Κριμαία η οποία και αυτή είναι γνωστή ως Χερσόνησσος.Ο Ρώσος κοσμοναύτης επισκέφθηκε λοιπόν το Ademar Royal Mare και το Royal Mare Thalasso Spa και έμεινε πάρα πολύ ευχαριστημένος από την ποικιλία των Spa προγραμμάτων, καθώς από την ιδιαίτερη θαλασσοθεραπεία που συνδυάζει θαλασινό αλατόνερο και άλγη και τη χρήση διαφόρων ειδών υδρομασάζ.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video