ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η Αθήνα ψηλά στην κατάταξη των 50 δημοφιλέστερων πόλεων της Ευρώπης για τα Χριστούγεννα


Η Αθήνα φαίνεται να είναι μεταξύ των 50 δημοφιλέστερων προορισμών που επέλεξαν όσοι θα ταξιδέψουν εντός της Ευρώπης για την περίοδο των Χριστουγέννων.
Πιο συγκεκριμένα, η ελληνική πρωτεύουσα φαίνεται να καταλαμβάνει την 24η θέση, μεταξύ άλλων μεγάλων ευρωπαϊκών πόλεων. 
Οι πρώτες θέσεις ανήκουν στο Λονδίνο, το Παρίσι και το Βερολίνο, ακολουθούμενα από την όμορφη Ρώμη. 
Σε κάθε μία από αυτές τις πόλεις, η μέση διάρκεια  διαμονής είναι στις 6 μέρες ενώ οι τιμές κυμαίνονται από 98 μέχρι 177 ευρώ, με το Λονδίνο να είναι το ακριβότερο. 
Ίδιο διάστημα φαίνεται ότι θα ξοδέψουν και όσοι επισκεφθούν την Αθήνα, αφού η μέση διάρκεια διαμονής και εδώ ανέρχεται στις έξι ημέρες.
Η μέση τιμή των αθηναϊκών ξενοδοχείων φαίνεται να είναι μεταξύ των οικονομικότερων και πλέον ανταγωνιστικών, παρά την υψηλή θέση της στο ενδιαφέρον των ταξιδιωτών των Χριστουγέννων. Μάλιστα, με τη μέση τιμή να βρίσκεται στα 74 ευρώ για τις ημέρες των Χριστουγέννων, η Αθήνα κατατάσσεται μεταξύ των πέντε οικονομικότερων της κατάταξης, μετά τη Βαλένθια, την Κρακοβία και τη Μάλαγα, διαθέτοντας ωστόσο ίδιο επίπεδο τιμών με την Ουγγαρία.
Η Αθήνα είναι η μόνη ελληνική πόλη που παρουσιάστηκε στην κατάταξη αυτή, ενώ η παρουσία ισπανικών πόλεων ήταν ιδιαίτερα αισθητή με 13 πόλεις να καταλαμβάνουν θέσεις σε όλο το εύρος της κατάταξης. 
Αντίστοιχα, εμφανίζονται ακόμη επτά ιταλικές και έξι γερμανικές πόλεις.
Αξιοσημείωτο γεγονός είναι το ότι οι δύο πιο ακριβές πόλεις είναι μια ισπανική και μια ιταλική, με την πόλη Cortina d’Ampezzo της Ιταλίας να έχει μέση τιμή 385 ευρώ ανά διανυκτέρευση, σκαρφαλώνοντας στην πρώτη θέση μεταξύ των πιο ακριβών πόλεων, ακολουθούμενη από την ισπανική πόλη Costa Adeje με μέση ξενοδοχειακή τιμή στα 257 ευρώ.


Στον παρακάτω πίνακα φαίνονται οι 50 δημοφιλέστερες πόλεις για την περίοδο των Χριστουγέννων, η μέση τιμή κάθε μίας εξ αυτών, καθώς και η μέση διάρκεια διαμονής όσων σκοπεύουν να τις επισκεφθούν:

Top30

Οι τελευταίες 20 θέσεις καταλαμβάνονται από τις εξής πόλεις:

Last 20


Σχετικά με την έρευνα:
Η παραπάνω ανάλυση βασίζεται σε έρευνα που διεξήγαγε η trivago για αναζητήσεις που έγιναν μεταξύ πρώτης Ιανουαρίου και 30 Νοεμβρίου 2015, για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ σε ημερομηνίες που εμπεριέχουν το διάστημα 24, 25 και 26 Δεκεμβρίου.Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video