ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η Ένωση Ξενοδόχων Κω διεκδικεί το «νοικοκύρεμα» της πόλης


Σε «συστράτευση» καλεί την Κυβέρνηση και την τοπική Αυτοδιοίκηση η Ένωση Ξενοδόχων Κω για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του νησιού, διεκδικώντας το «νοικοκύρεμα» της πόλης και τη διασφάλιση ότι δεν θα επαναληφθούν οι εικόνες «τσαντιριού», που παρουσίαζε η πόλη κατά τη διάρκεια της περυσινής, καλοκαιρινής περιόδου. Εικόνες, οι οποίες κάθε άλλο παρά αρμόζουν σε έναν τουριστικό προορισμό. 
Η Ένωση Ξενοδόχων κατά τη διάρκεια της χθεσινής της Γενικής Συνέλευσης κάλεσε την Κυβέρνηση και τη Δημοτική Αρχή να αναλάβουν τις ευθύνες τους, καθώς σε διαφορετική περίπτωση καθίστανται υπεύθυνες για την τουριστική καταστροφή της Κω...
 Στη χθεσινή Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ξενοδόχων Κω συζητήθηκαν τα προβλήματα των μειωμένων κρατήσεων, εξαιτίας της μη σωστής διαχείρισης των μεταναστευτικών ροών το καλοκαίρι του 2015 και της μετατροπής της πόλης σε ένα άτυπο κέντρο παραμονής μεταναστών. Παράλληλα, αναπτύχθηκαν οι δράσεις διαφήμισης και προβολής του νησιού, όπως αυτές συμφωνήθηκαν μεταξύ της Ένωσης Ξενοδόχων Κω και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, σε μια δυναμική προσπάθεια για την αναστροφή του αρνητικού κλίματος. Στη συνέχεια συζητήθηκαν οι απόψεις των μελών στον τρόπο διαχείρισης των μεταναστευτικών ροών, όπου τοποθετήθηκαν οι τουριστικοί πράκτορες της Κω και ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου, κ. Αβρίθης.
Μετά από συζήτηση αποφασίστηκαν ομόφωνα τα παρακάτω: 
- Προτείνεται η μετακίνηση του τμήματος αλλοδαπών της ΕΛ.ΑΣ σε χώρο εκτός αστικού ιστού, εκτός τουριστικού ιστού, μη ορατό από διερχόμενους. Καλείται ο Δήμος Κω να προχωρήσει στις απαιτούμενες ενέργειες προς αυτή την κατεύθυνση, γνωρίζοντας πως η μετακίνηση αυτή, δεν είναι δική του αρμοδιότητα-απόφαση, είναι όμως δική του αρμοδιότητα το να το ζητήσει και να το διεκδικήσει επισήμως από τα αντίστοιχα υπουργεία. «Θεωρούμε πως στο σημείο που έχουν φτάσει τα πράγματα, πρέπει ο Δήμος Κω να βγει μπροστά και να προτείνει το χώρο που θεωρεί κατάλληλο ώστε να μην αφήσουμε οποιαδήποτε περιθώρια λάθος επιλογής από τους κυβερνητικούς που δεν γνωρίζουν τις ιδιαίτερες ανάγκες του νησιού μας», επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Ξενοδόχων Κω. 
- Θεωρείται επιτακτική ανάγκη η συνάντηση των επαγγελματικών φορέων του νησιού με τον Δήμαρχο Κω, τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, τον έπαρχο Κω και τους εκλεγμένους βουλευτές Δωδεκανήσου. «Είμαστε υποχρεωμένοι να παραβλέψουμε τις όποιες πολιτικές διαφορές και προσωπικές διαφωνίες και να συνενωθούμε σε μια κοινή φωνή προς την προάσπιση του τόπου μας. Η Ένωση Ξενοδόχων Κω θα αναλάβει την πρωτοβουλία μιας τέτοιας συνάντησης», υπογραμμίζει η Ένωση. 
- Απαίτηση της Ένωσης είναι το «νοικοκύρεμα» της πόλης και η διασφάλιση της μη επανάληψης των εικόνων «τσαντιριού». «Οι υπεύθυνοι, Κυβέρνηση και Δήμος, ας αναλάβουν τις ευθύνες τους. Διαφορετικά τους καθιστούμε υπεύθυνους για την τουριστική καταστροφή της Κω», επισημαίνει η Ένωση. Και καταλήγει: «Τα προβλήματα του νησιού πρέπει να μας ενώνουν και όχι να μας χωρίζουν. Η Ένωση Ξενοδόχων Κω θα είναι παρούσα όπου και όπως χρειαστεί».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video