ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Οι μεγαλύτερες ξενοδοχειακές αλυσίδες, από πλευράς εσόδων στον κόσμο!!!


Με πωλήσεις πάνω από 25 δισεκατομμύρια δολάρια το χρόνο Marriott International και Hilton Worldwide, στο τέλος του 2015 ολοκληρώνει τον κατάλογο των 15 μεγαλύτερων αλυσίδων ξενοδοχείων στον κόσμο, σύμφωνα με την εταιρεία ερευνών Euromonitor.
Στη δεύτερη θέση από άποψη εσόδων την InterContinental Hotels Group (21 δισεκατομμύρια δολάρια), το τρίτο - στην αλυσίδα ξενοδοχείων Starwood Hotels & Resorts (15 δισεκατομμύρια δολάρια).
Τέταρτη στον κατάλογο ήταν η Accor ($ 12 δισεκατομμύρια).
Στο εύρος των 5-10 δις ετήσιες πωλήσεις βρίσκονται οι αλυσίδες Wyndham, Carlson, Best Western και Hyatt, ενώ κάτω από $ 5,000,000,000 βρίσκονται τα Inns Hotel, Fairmont Raffles, NH Hotels, κ.ά..
Όπως αναφέρεται στην έκθεση της Euromonitor, η συνολική ανάλυση της αποδοτικότητας των εν λόγω ξενοδοχειακών αλυσίδων διεξάγεται λαμβάνοντας υπόψη 15 παράγοντες,
συμπεριλαμβανομένων των εισοδημάτων όχι μόνο από τα ιδιόκτητα ξενοδοχεία, αλλά και από τα υπό διαχείριση, τα περιουσιακά στοιχεία, τις εταιρικές εκδηλώσεις, κ.ο.κ..
Σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες, μετά την αγορά αολο την Marriott της Starwood Hotels, η ξενοδοχειακή βιομηχανία έχει εισέλθει σε μια νέα φάση της ενοποίησης των στοιχείων του ενεργητικού της.
Αναλυτές εκτιμούν ότι το παράδειγμα αυτό θα πρέπει να ακολουθηθεί και από τις μικρές και μεσαίες ξενοδοχειακές αλυσίδες, ώστε με τη συνένωση, να αντισταθούν στις διαδικτυακές πλατφόρμες booking, οι οποίες αναγκάζουν τα ξενοδοχεία να δίνουν συνεχώς χαμηλότερες τιμές.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video