ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πτώχευση Τούρκου t.o. στη Γερμανία


Το Tαξιδιωτικό πρακτορείο V.Ö. Travel, που ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια από τον βετεράνο στον τουρισμό Τούρκο επιχειρηματία Vural Öger, κήρυξε πτώχευση και σταμάτησε τη λειτουργία του. 
Ο ιδιοκτήτης Vural Öger είπε ότι η ζημιογόνος εταιρία έμεινε φέτος πολύ πίσω στους στόχους της και οι κρατήσεις για το 2016 ξεκίνησαν επίσης άσχημα. 
Επιπλέον, σημαντικός παράγοντας ήταν και το χρέος των 16 € εκατομμυρίων δολαρίων που άφησαν στο τούρκικο ξενοδοχειακό συγκρότημα Majesty Hotels του Öger, η πτώχευση του ρωσικού ταξιδιωτικού πρακτορείου Teztour και πολλές άλλες ρωσικές επιχειρήσεις.
Λαμβάνοντας υπόψη την οικονομική κατάσταση στη Ρωσία και τις χαμηλές κρατήσεις στη Γερμανία, ο Öger δήλωσε ότι δεν αναμένει καμία βελτίωση του τρέχοντος έτους και η πτώχευση του V.Ö. Travel ήταν συνεπώς αναπόφευκτη. 
Από αυτό επηρεάστηκαν 16 εργαζόμενοι. 
Το τουριστικό του γραφείο Holiday Plan θα κλείσει κι αυτό, αλλά το ανεξάρτητο ταξιδιωτικό πρακτορείο Öger Türk Tur δεν επηρεάζεται και λειτουργεί κανονικά. 
Ο Öger ανέφερε ότι περίπου 200 ταξιδιώτες πλήττονται από την πτώχευση αλλά οι πτήσεις επιστροφής τους προς τη Γερμανία δεν κινδυνεύουν, δεδομένου ότι έχουν πληρωθεί. Οι πληρωμές προς τα ξενοδοχεία, θα καλυφθούν από την ασφαλιστική εταιρεία Zurich Versicherung που εδρεύει στο Αμβούργο. 
Ο Vural Öger είναι γνωστός ως ο ιδρυτής της Öger Tours, το τουρκικό ταξιδιωτικό πρακτορείο που ίδρυσε πριν από δύο δεκαετίες και πούλησε στην Thomas Cook το 2011. Τον Ιανουάριο του 2014, επέστρεψε στη γερμανική αγορά με την ίδρυση του V.Ö. Travel, ενός νέοου εξειδικευμένου τουριστικού πρακτορείου για διακοπές στην Τουρκία. 
Η εταιρεία ισχυρίστηκε ότι είχε περίπου 70.000 πελάτες κατά το τουριστικό έτος που έληξε τον Οκτώβριο του 2014 και ήλπιζε να υπερδιπλασιάσει τις κρατήσεις πάνω από 150.000 το 2014-2015


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video