ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πρόσκληση για επενδύσεις στην Ελλάδα


- Το πλήρες κείμενο της ομιλίας της κας Κουντουρά, εδώ

Πρόσκληση στο διεθνές επενδυτικό κοινό να διερευνήσει τις σημαντικές ευκαιρίες επενδύσεων στην Ελλάδα και τον ελληνικό τουρισμό απηύθυνε χθες η Αναπληρώτρια Υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, Κα Έλενα Κουντουρά στο πλαίσιο των εργασιών του 17ου New York Capital Link Forum με θέμα "Investing for Growth" που πραγματοποιήθηκε στην Νέα Υόρκη. 
Το Capital Link Forum είναι το σημαντικότερο συνέδριο στην Βόρειο Αμερική που αφορά αποκλειστικά στην προώθηση των επενδύσεων στην Ελλάδα, με σημαντική, κάθε χρόνο, παρουσία διακεκριμένων Ελληνοαμερικανών και διεθνών επενδυτών.

«Είμαι εδώ για να στηρίξω την επιχειρηματικότητα και για να ενισχύσουμε τη συνεργασία και τη δικτύωση ώστε να αξιοποιήσουμε ιδανικά το διαχρονικό brand name “Eλλάδα”», τόνισε η Υπουργός. Η υπουργός ήταν κεντρική ομιλήτρια ειδικής ενότητας αφιερωμένης στις επενδυτικές ευκαιρίες στον ελληνικό τουρισμό. Επισήμανε μεταξύ άλλων πως η Κυβέρνηση, έχοντας ανανεώσει τη θητεία της για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, έχει δεσμευτεί να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές ώστε να υπάρξει ανάπτυξη.
Ο τουρισμός, εν μέσω κρίσης έχει αυξηθεί κατά 25% ενώ η συνεισφορά στο ΑΕΠ είναι 20%, και η Ελλάδα είναι κορυφαίος Ευρωπαϊκός προορισμός. Σχετικά με τις αυξήσεις του ΦΠΑ, ανέφερε ότι αν και επιβλήθηκαν από τους θεσμούς, η κυβέρνηση θα προσπαθήσει μέσω εναλλακτικών μέτρων να προσφέρει ελαφρύνσεις στον κλάδο.
Σχετικά με την προσφυγική κρίση, τόνισε ότι έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα ώστε να μην επηρεάζεται ο τουρισμός. Στα άμεσα σχέδια, όπως ανέφερε, βρίσκονται η βελτίωση των υποδομών, η βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών, η προέκταση της τουριστικής περιόδου και η εξέλιξη νέων τύπων τουρισμού και προορισμών.
 Στο συνέδριο, με τη συμμετοχή περισσοτέρων από 1000 συνέδρων, παρευρέθηκαν διεθνή επενδυτικά funds, διεθνή χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, πολυεθνικές εταιρείες και Οργανισμοί, καθώς και κορυφαίοι επιχειρηματίες, ανάμεσά τους οι κ.κ. George Logothetis, John Calamos Sr., John Catsimatidis, Efthimios Elias Mitropoulos, John Alfred Paulson και William Vrattos. 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video