ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Το Ξ.Ε.Ε. συμμετέχει στην πανευρωπαϊκή καμπάνια: ‘Book Direct’


Η HOTREC, η Ευρωπαϊκή οργάνωση ξενοδοχίας, εστίασης και αναψυχής, ξεκίνησε χθές 15 Δεκεμβρίου 2015 την πανευρωπαϊκή καμπάνια ‘Book Direct’, στην οποία συμμετέχει και το ΞΕΕ, εκπροσωπώντας τον ελληνικό ξενοδοχειακό κλάδο. 
Η καμπάνια απευθύνεται σε όλους τους ξενοδόχους, εστιάτορες ή άλλους επιχειρηματίες του τουρισμού, που επιθυμούν να συμμετέχουν σε εθελοντική βάση. 
Η Ευρωπαϊκή βιομηχανία φιλοξενίας αναγνωρίζει ότι υπάρχουν για τους ταξιδιώτες πολλοί τρόποι να οργανώσουν και να κλείσουν τη διαμόνή τους . 
Τα διάφορα κανάλια διάθεσης δωματίων και κρατήσεων παρέχουν οφέλη τόσο στους καταναλωτές όσο και στους παρόχους.
Η ποικιλία τους εμπλουτίζει τις επιλογές των καταναλωτών και τις ευκαιρίες των επιχειρήσεων. 
Η δυνατότητα για άμεση επικοινωνία και απευθείας κράτηση έχει τη δική της αξία. Όταν ο ταξιδιώτης κλείνει απευθείας τη διαμονή του, έχει πάντα άμεση επαφή με αυτόν που παρέχει την υπηρεσία. Χάρις σ’αυτή την άμεση επαφή, οι προσωπικές του επιθυμίες μπορούν να συζητηθούν και να εκπληρωθούν με ένα εμπιστευτικό και αποτελεσματικό τρόπο. 
Η άμεση σχέση, όπως συμβαίνει και στη ζωή μας, καθιστά πιο στενή και οικεία τη σχέση προμηθευτή-πελάτη. 
Η άμεση επαφή επιτρέπει επίσης να λαμβάνει ο ταξιδιώτης πληροφορίες από πρώτο χέρι, όσον αφορά π.χ. στη διαθεσιμότητα του καταλύματος, συγκεκριμένα αιτήματα, ενδεχομένως ειδικές προσφορές, υπηρεσίες ή συνθήκες. 
Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να γίνει Απευθείας Κράτηση. 
Οι διαφορετικές δυνατότητες επικοινωνίας είναι διαθέσιμες στους διαδικτυακούς τόπους των ίδιων των παρόχων, καθώς και στο επικοινωνιακό τους υλικό. 
Κατ’ αυτό τον τρόπο, μπορεί κανείς να επιλέξει το πιο κατάλληλο μέσο για τους σκοπούς του είτε πρόκειται για άμεση τηλεφωνική επικοινωνία, είτε για άμεση επαφή με e-mail ή μέσω της ίδιας της ιστοσελίδας του καταλύματος, όπως επίσης και πρόσωπο με πρόσωπο επικοινωνία στη ρεσεψιόν. 
Οι ξενοδόχοι και οι άλλοι επιχειρηματίες του τουρισμού που θέλουν να συμμετέχουν στην καμπάνια, μπορούν να κατεβάσουν δωρεάν το λογότυπο «Book Direct» από το website http://ift.tt/1I8Tlgr και να το ενσωματώσουν στο επικοινωνιακό υλικό των πελατών τους (website, έντυπα, etc.). 
Μπορούν επίσης να παραγγείλουν σε online κατάστημα http://ift.tt/1Uzceuq διάφορα προϊόντα προώθησης, όπως stickers, φυλλάδια κ.α.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video