ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ξενάγηση στην Palma de Mallorca με το Hop on Hop off λεωφορείο

Η Πάλμα είναι η πρωτεύουσα του ισπανικού νησιού Μαγιόρκα. Είναι μια παραθαλάσσια πόλη με υπέροχες παραλίες, πολλά αξιοθέατα, ιδιαίτερη αρχιτεκτονική και πολλά να δείτε και να κάνετε!
Ο πιο εύκολος, ξεκούραστος και άνετος τρόπος για να δείτε την πόλη, είναι τα διώροφα τουριστικά κόκκινα λεωφορεία Hop on Hop off 

Μερικά από τα αξιοθέατα που θα δείτε:
O  καθεδρικός ναός
 
Ο παραλιακός δρόμος με τους φοίνικες - Paseo Maritimo
To λιμάνι για τα κρουαζιερόπλοια- Estacion Maritima
Μουσείο Es Baluard
 Μουσείο Juan Miro
 Plaza de Espana
To κέντρο της πόλης
Castillo den Belver - Διαβάστε αναλυτικά εδώ
 
Pueblo Espanol
 H οδός με τα καταστήματα - Avenue Jaime III
 Plaza Mayor
 
Palace de l' Almudaina 
To εισιτήριο στοιχίζει 17 ευρώ για μία ημέρα (8.50 ευρώ για παιδιά 8-15 ετών και για ενήλικες άνω των 65) και 21.25 ευρώ για 48 ώρες (το μειωμένο για παιδιά και άνω των 65 είναι 10.60 ευρώ). Εννοείται πως συμφέρει πολύ το εισιτήριο για 2 ημέρες. Μπορείτε να δείτε τα περισσότερα αξιοθέατα του κέντρου σε μια ημέρα και στη δεύτερη μέρα το κάστρο σε συνδυασμό με αγορές ή κάποιο μουσείο.
Τα λεωφορεία κυκλοφορούν καθημερινά όλο το χρόνο με συχνότητα δρομολογίων 15-30 λεπτά, ανάλογα με την εποχή:
10:00 - 18:00 το χειμώνα, 9:30-20:00 φθινόπωρο και άνοιξη, 9:30-22:00 το καλοκαίρι.
Αν ο καιρός είναι καλός, καθίστε στο ανοιχτό επάνω μέρος και απολαύστε όσες διαδρομές θέλετε με δυνατότητα να ανεβείτε και να κατεβείτε σε όποιες στάσεις θέλετε. Από ψηλά μάλιστα θα βγάλετε και πολύ όμορφες φωτογραφίες της Πάλμα ή και βίντεο. 
Κάντε μια περιήγηση σε όλη την πόλη την ώρα του ηλιοβασιλέματος μέχρι να νυχτώσει. Η διαδρομή διαρκεί 80 λεπτά- και φυσικά μπορείτε να κατεβείτε όπου θέλετε, να βγάλετε τις φωτογραφίες σας και να πάρετε το επόμενο λεωφορείο! Περισσότερες πληροφορίες, χάρτη και δυνατότητα κράτησης εισιτηρίων θα βρείτε εδώ.
-Περισσότερες εκδρομές εδώ
- Αεροπορικά εισιτήρια
Advertisement


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video