ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Εκδρομή στο Júzcar, τ ισπανικό στρουμφοχωριό

Ονομάζεται Júzcar  και βρίσκεται στην επαρχία της Ανδαλουσίας, 113 χλμ μακρυά από την Μάλαγα και 25 χλμ από την πόλη  Ronda. Ένα ήσυχο χωριό με ελάχιστους τουρίστες, ωστόσο γραφικό και κατάλευκο, μέχρι πριν 2 χρόνια!
 
  
Το 2011 στελέχη από την  Sony Pictures εμφανίστηκαν ζητώντας να βάψουν τα σπίτια μπλε για να γίνει εκεί η πρεμιέρα της ταινίας The smurfs - Τα στρουμφάκια. 

 Στην αρχή οι περίπου 220 κάτοικοι ήταν σκεπτικοί αλλά πείστηκαν ότι το χωριό τους θα γίνει γνωστό, συν τα χρήματα που δόθηκαν και η εταιρία υποσχέθηκε ότι θα ξαναβάψει τα σπίτια λευκά μετά την πρεμιέρα. Έτσι ψήφισαν ανώνυμα και δέχτηκαν την προσφορά!

Χρειάστηκαν 4.200 λίτρα μπογιάς σε έντονο γαλάζιο χρώμα για να μετατραπεί το λευκό  Júzcar σε σωστό χωριό των Στρουμφ! 
Το χωριό έγινε πολύ γνωστό και οι κάτοικοι ψήφισαν να παραμείνει μπλε γιατί από τους 100 επισκέπτες που είχαν ετησίως, μέσα σε 6 μήνες είχαν 80.000! 
Σε πολλούς τοίχους είναι ζωγραφισμένοι ήρωες από τα κινούμενα σχέδια και υπάρχουν φιγούρες τοποθετημένες σε διάφορα σημεία του χωριού. 
Το φαρμακείο
Η κεντρική πλατεία
Έτσι λοιπόν ένα ασήμαντο χωριό μετατράπηκε σε πόλο έλξης τουριστών και πλέον διοργανώνονται πολλές δραστηριότητες με θέμα τα στρουμφάκια. 
Υπάρχει αγορά Στρουμφ, γίνονται διαγωνισμοί ζωγραφικής με θέμα τα στρουμφάκια, ακόμα και η εκκλησία επηρεάστηκε, κάνοντας γάμους με θέμα τα στουμφ στους μπλε τοίχους της. 

 
 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video