ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συνεργασία Περιφέρειας - Ξενοδόχων στην Κρήτη

Σε συμφωνία συνεργασίας της Περιφέρειας με τις Ενώσεις Ξενοδόχων της Κρήτης, κατέληξε η συνάντηση που είχαν χθες ο εντεταλμένος σύμβουλος Τουρισμού Μιχάλη Βαμιεδάκη και τα προεδρεία των Ενώσεων ξενοδόχων της Κρήτης. Η συμφωνία αφορά στις από κοινού δράσεις και τη συμβολή όλων στην υλοποίηση του στρατηγικού σχεδιασμού της Περιφέρειας για την τουριστική ανάπτυξη του νησιού.

Ο κ. Βαμιεδάκης ανταποκρίθηκε στο αίτημα των Προεδρείων των ενώσεων ξενοδοχείων που ζήτησαν τη συνάντηση-σύσκεψη και τους ενημέρωσε διεξοδικά σχετικά με τα βασικά σημεία του στρατηγικού σχεδιασμού της Περιφέρειας αναφορικά με τον τουρισμό.

Τα σημεία αυτά επικεντρώνονται στην ποιοτική αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος και των επισκεπτών, την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και την διασύνδεση του τουριστικού κλάδου με τον πρωτογενή τομέα.


Ο κ. Βαμιεδάκης τους ενημέρωσε επίσης για τις δράσεις που είναι ήδη σε εξέλιξη και ζήτησε τη συνδρομή τους προκειμένου να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.Και οι δύο πλευρές συμφώνησαν να βρίσκονται σε στενή και συνεχή μεταξύ τους συνεργασία με έμφαση στην εξωστρέφεια, στη στοχευμένη προβολή του νησιού στο εξωτερικό, στην προσπάθεια ανάδειξης των δυνατοτήτων εναλλακτικού τουρισμού, αλλά και στην ανάληψη πρωτοβουλιών για τη προώθηση της συνεργασίας μεταξύ ξενοδόχων και τοπικών παραγωγών του πρωτογενούς τομέα.Παράλληλα τονίστηκε η ανάγκη αναβάθμισης των βασικών υποδομών και επισημάνθηκε η ευθύνη της Πολιτείας να ανταποκριθεί στην υλοποίηση των αναγκαίων έργων που σηματοδοτούν την τοπική ανάπτυξη.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video