ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Stop της Easyjet για τις πτήσεις προς Σαρμ Ελ Σειχ μέχρι 6 Γενάρη...


Η EasyJet ανακοίνωσε σήμερα ότι οι πτήσεις της προς Σαρμ Ελ Σέιχ θα παραμείνουν σε αναστολή μέχρι τις 6 Ιανουαρίου. 
Κι άλλες εταιρίες όμως, συμπεριλαμβανομένων των Thomson, Thomas Cook και Monarch, έχουν αναστείλει επίσης τις πτήσεις μέχρι τον επόμενο μήνα. 
Η Thomson έχει ανασταλεί πτήσεις έως και έως τις 9 Δεκεμβρίου, και ο Τhomas Cook μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου, δίνοντας επιλογή στους τουρίστες να επιλέξουν άλλο τόπο διακοπών. 
Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου δεν έχει ακόμη να αναφέρει πότε θα άρει την απαγόρευση για επιβατικές πτήσεις μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου και του θερέτρου της Ερυθράς Θάλασσας, μετά την πτώση από έκρηξη βόμβας του ρωσικού αεροσκάφους στις 31 Οκτωβρίου. 
Η Monarch αποκάλυψε την περασμένη εβδομάδα ότι θα χρειαστούν μερικές εβδομάδες για την επανέναρξη των πτήσεων, από τη στιγμή που η κυβέρνηση θα δώσει το πράσινο φως για την επανέναρξη των πτήσεων.
Εκπρόσωπος της EasyJet, δήλωσε σήμερα το πρωί ότι "Μετά από συζητήσεις με τις αρμόδιες βρετανικές αρχές, η easyJet έλαβε την απόφαση να αναστείλει όλες τις πτήσεις μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου και Sharm el Sheikh και δεν θα επαναλάβει πτήσεις προς το αιγυπτικαό θέρετρο, μέχρι ότου επιτραπούν οι πτήσεις από την βρετανική κυβέρνηση".


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video