ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Άρωμα Χριστουγέννων στο Λονδίνο!



Μοναδικές εκδηλώσεις και αξιοθέατα
















Η πιο λαμπερή γιορτή της χρονιάς είναι προ των πυλών, προσδίδοντας κάτι από μαγεία και πολυτέλεια στην ατμόσφαιρα. Μεγάλες και μικρότερες πόλεις στολίζουν κεντρικούς δρόμους και πλατείες και οι χριστουγεννιάτικες αγορές κάνουν την εμφάνιση τους, προσκαλώντας σας στο ονειρικό τους κόσμο!


Το Λονδίνο δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση και η αγαπημένη μικρών και μεγάλων, Winter Wonderland, επιστρέφει δυναμικά από τις 21 Νοεμβρίου έως και τις 4 Ιανουαρίου στο διάσημο Hyde Park.


Για έξι ολόκληρες εβδομάδες ένα φαντασμαγορικό θέαμα περιμένει τους επισκέπτες της με μια σειρά από μοναδικές εκδηλώσεις και αξιοθέατα.


Μπείτε στο εορταστικό πνεύμα σε ένα παραμυθένιο προορισμό, με δωρεάν είσοδο! Μια εντυπωσιακή ρόδα, μια τεράστια χριστουγεννιάτικη αγορά και πολλές γευστικές εκπλήξεις συνθέτουν την εικόνα.
Δραστηριότητες στη Winter Wonderland





Η Winter Wonderland προσφέρει διασκέδαση, γέλιο και ενθουσιασμό για παιδιά και ενήλικες. Απολαύστε πατινάζ στο εντυπωσιακό παγοδρόμιο, που περιβάλλει μια βικτοριανή εξέδρα, μπείτε στο μαγικό Βασίλειο του Πάγου, με το παγωμένο δάσος από γλυπτά φτιαγμένα από πάγο και τα αστραφτερά κάστρα πάγου και να διασκεδάστε με τις ακροβατικές επιδείξεις στα Zippos Circus και Cirque Beserk.





Τα μικρότερα παιδιά μπορούν να απολαύσουν δραστηριότητες, όπως καρουζέλ και χειροτεχνίες και τα μεγαλύτερα παιδιά να φτάσουν την αδρεναλίνη τους στα ύψη στο rollercoaster. Για κάτι πιο ρομαντικό, επιλέξτε την μεγάλη ρόδα και θαυμάστε την πόλη του Λονδίνου από ύψος 60 μέτρων.
Χριστουγεννιάτικη Αγορά





Κάντε μια βόλτα στα περίπτερα της χριστουγεννιάτικης αγοράς και κάντε τα ψώνια σας, επιλέγοντας ανάμεσα σε έργα χειροτεχνίας, κοσμήματα και διακοσμητικά, που θα γίνουν το ιδανικό δώρο για τους φίλους και την οικογένεια σας.


Εξερευνήστε την αγορά Angels and Yuletide, όπου γοητευτικά ξύλινα σαλέ ξεχειλίζουν από εορταστικά αγαθά.
Έκθεση Τροφίμων και Ποτών





Εάν αισθανθείτε πεινασμένοι ή ότι έχετε ανάγκη από ένα ζεστό ποτό επισκεφθείτε τα εστιατόρια, τα μπαρ και τους πάγκους τροφίμων. Δοκιμάστε ισπανικά churros, ζεστό κρασί ή κρεμώδη ζεστή σοκολάτα.


Θα υπάρχει ακόμα ένα ειδικό τμήμα με γερμανικά παραδοσιακά προϊόντα, όπως λουκάνικα και μπύρες στο ειδικά διαμορφωμένο Βαυαρικό χωριό.
Εισιτήρια





Η είσοδος στην Winter Wonderland είναι ελεύθερη, αλλά κάποιες δραστηριότητες απαιτούν εισιτήριο, όπως το πατινάζ στον πάγο, τον τροχό και το Μαγικό Βασίλειο πάγου.







Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video