ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Βραβεύσεων συνέχεια, αλλά και μια "παγωμάρα`" στην ΜΙΤΤ...




Συνεχίστηκαν και χθες τα πάρτυ και οι βραβεύσεις από τους μεγάλους tour opera

O tour operator Coral, τουρκικών συμφερόντων, βράβευσε στα 100 καλύτερα ξενοδοχεία του, για τα οποία ψήφισαν 275.000 πελάτες του, το χανιώτικο Pilot Beach, στην δεύτερη μάλιστα θέση, καθώς και τα Nana Beach, από το Ηράκλειο και ATRIUM από τη Ρόδο.

Επίσης χθες ο επίσης τουρκικών συμφερόντων ΤΕΖ TOURS βράβευσε τον ΕΟΤ Ρωσίας ως τον "καλύτερο οργανισμό - εταίρο", καθώς και τα ξενοδοχεία ATRIUΜ και DAIOS COVE.

Ωστόσο, εκτός από τον "περίεργο καιρό" της Μόσχας, "περίεργη" είναι και η πολύ χαμηλή επισκεψιμότητα της έκθεσης ΜΙΤΤ, από τους Ρώσους.

Ψάχνοντας λίγο το θέμα, άνθρωποι που ζουν στη Μόσχα τονίζουν ότι ένα μεγάλο μέρος των μοσχοβιτών που έψαχναν τα προηγούμενα χρόνια να ταξιδέψουν, φέτος λόγω της μεγάλης μείωσης των εισοδημάτων τους δεν ενδιαφέρονται να ταξιδέψουν και ως εκ τούτου δεν έχουν ενδιαφέρον να επισκεφτούν την έκθεση.

Βέβαια στο τουρκικό περίπτερο που καταλαμβάνει ένα ολόκληρο χωλ μόνο του, χθες υπήρχε κοσμοσυρροή.

Για να δούμε τι θα δούμε σήμερα!!!






Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video