ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

5η συνεχόμενη βράβευση για το Sofitel Athens Airport


Το TripAdvisor, η μεγαλύτερη ταξιδιωτική ιστοσελίδα διεθνώς για αξιόπιστες συμβουλές και αξιολογήσεις ταξιδιωτών, απένειμε στο Sofitel Athens Airport το Certificate of Excellence «Hall of Fame», το οποίο απονέμεται μόνο σε εγκαταστάσεις που επιτυγχάνουν σταθερά εξαιρετικές κριτικές ταξιδιωτών στο TripAdvisor για πέντε συναπτά έτη. 
Στους νικητές περιλαμβάνονται καταλύματα, εστιατόρια και αξιοθέατα διεθνώς που εξασφαλίζουν διαρκώς μια ανώτερη εμπειρία για τους πελάτες τους. 
«Η απονομή του Certificate of Excellence του TripAdvisor επί πέντε συναπτά έτη σε συνδυασμό με τη διάκριση Hall of Fame είναι μια πηγή υπερηφάνειας για ολόκληρη την ομάδα του Sofitel Athens Airport και ως εκ τούτου θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους του πελάτες και επισκέπτες μας που αφιέρωσαν χρόνο προκειμένου να συμπληρώσουν μια κριτική στο TripAdvisor», δηλώνει ο Cyril Manguso, Γενικός Διευθυντής του Sofitel Athens Airport.
«Δεν υπάρχει μεγαλύτερη επισφράγιση της αξιολόγησης αυτής από τη βούλα των ίδιων των πελατών μας. Έχοντας διασφαλίσει το Certificate of Excellence του TripAdvisor βασισμένοι στις αξιολογήσεις των πελατών μας, η διάκριση παίρνει τη βαρύτητα μιας αξιόλογης ψήφου εμπιστοσύνης προς την επιχείρησή μας καθώς και προς την αφοσίωσή μας στην Αριστεία.» 
Να σημειωθεί πως το TripAdvisor ανακοίνωσε την απονομή της διάκρισης Hall of Fame μόνο στις επιχειρήσεις που βραβεύονται με το Certificate of Excellence επί πέντε συνεχή έτη. 
Για την επιλογή των νικητών του Certificate of Excellence, το TripAdvisor χρησιμοποιεί ένα ιδιόκτητο αλγόριθμο που προσδιορίζει την ποιότητα, την ποσότητα και την επικαιρότητα των κριτικών που υποβάλλονται από τους ταξιδιώτες στο TripAdvisor για μια περίοδο 12 μηνών, όπως επίσης και την κατάταξη των επιχειρήσεων στο Δείκτη Δημοτικότητας στην ιστοσελίδα της εταιρίας. 
Για να επιλεγεί μια επιχείρηση θα πρέπει να συγκεντρώνει βαθμολογία τουλάχιστον 4 στα 5, να διαθέτει έναν ελάχιστο αριθμό αξιολογήσεων και να συμπεριλαμβάνεται στη λίστα του TripAdvisor για τουλάχιστον 12 μήνες.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video