ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Απίστευτο αλλά ελληνικό...


- Χωρίς ρεύμα το Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά 

Με αφορμή τη διακοπή ηλεκτροδότησης στο Κωπηλατοδρόμιο Σχινιά και τη δημοσιότητα που έλαβε το θέμα ενόψει προπονήσεων της εθνικής ομάδας κωπηλασίας, η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου ΑΕ (ΕΤΑΔ ΑΕ) ανακοίνωσε ότι η διακοπή ηλεκτροδότησης της εγκατάστασης είναι αποκλειστική ευθύνη της ΔΕΗ και του Δήμου Μαραθώνα. 
Συγκεκριμένα, η ΕΤΑΔ κατέβαλε και καταβάλλει συνεχώς και αδιαλείπτως όλες τις χρεώσεις των τιμολογίων της ΔΕΗ για τη χρήση ηλεκτρικού ρεύματος, αρνούμενη ωστόσο να πληρώνει και τα δημοτικά τέλη που εδώ και χρόνια χρεώνει ο Δήμος μέσω της ΔΕΗ, εφόσον η Ολυμπιακή Εγκατάσταση ρητά απαλλάσσεται δια νόμου από την καταβολή τελών (Ν. 3342/2005 άρθρο 7).
Επ΄αυτού έχουν αποφανθεί τελεσίδικα και τα διοικητικά δικαστήρια (απόφαση Διοικητικού Εφετείου 1737/2013) έχει κοινοποιηθεί στη ΔΕΗ και στο Δήμο), ωστόσο τόσο ο Δήμος Μαραθώνα όσο και η ΔΕΗ εξακολουθούν να χρεώνουν τέλη στους λογαριασμούς. Θέλουμε να ζητήσουμε συγνώμη από τους χρήστες του Κωπηλατοδρομίου για την αναστάτωση και να τους διαβεβαιώσουμε ότι κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για την άμεση επανασύνδεση. 
Ειδικότερα, ενόψει της πρόσφατης διακοπής της ηλεκτροδότησης, η ΕΤΑΔ ήδη από την περασμένη εβδομάδα απέστειλε Εξώδικη Πρόσκληση – Διαμαρτυρία και Αίτηση Ασφαλιστικών Μέτρων στη ΔΕΗ, ενώ η Προσωρινή Διαταγή, με αίτημα την άμεση αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης, συζητείται εντός της εβδομάδας. 
Απίστευτο αλλά ελληνικό!!!


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video