ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Γ. Χατζημάρκος : «Κοιμώμενος γίγαντας η κρουαζιέρα στην Ελλάδα.


Ήρθε επιτέλους η ώρα να της δώσουμε το θεσμικό περιβάλλον που θα της επιτρέψει να κατακτήσει τις κορυφές που η χώρα έχει ανάγκη» 
Σύσκεψη με την Ένωση Εφοπλιστών Κρουαζιερόπλοιων και Φορέων Ναυτιλίας πραγματοποίησε στο γραφείο του ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος με κεντρικό θέμα την ανάγκη για άμεσο επανασχεδιασμό της ελληνικής κρουαζιέρας με σκοπό την ανάκαμψη του κλάδου.
Κατά την διάρκεια της σύσκεψης ο κ. Χατζημάρκος χαρακτηριστικά είπε πως η κρουαζιέρα στην Ελλάδα δεν αποτυπώνει ανάπτυξη που να είναι αντίστοιχη της δυναμικής της χώρας μας σε αυτόν τον τομέα, κατάσταση που οφείλουμε και μπορούμε να ανατρέψουμε με μεθοδευμένες κινήσεις, στοχευμένες ενέργειες και φυσικά, χάραξη εθνικής στρατηγικής.
Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου τόνισε πως σαν χώρα διαθέτουμε προορισμούς με την μεγαλύτερη διεθνή αναγνώριση και σταθερά αυξημένη ζήτηση από πλευράς επισκεπτών, όπως η Σαντορίνη, η Ρόδος, η Μύκονος και η Κως και οφείλουμε ως εκ τούτου να βρούμε τον τρόπο μέσα από εκτενή και συνεχή διάλογο με όλους τους φορείς της Ναυτιλίας, να επανακάμψει η κρουαζιέρα στα νησιά μας και να κατακτήσει το Αιγαίο την κορυφή στον διεθνή χάρτη προορισμών, ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες των επισκεπτών.
Κλείνοντας ο κ. Χατζημάρκος επεσήμανε πως προς αυτήν την κατεύθυνση πρέπει να γίνουν όλες οι κινήσεις τόσο από πλευράς πολιτείας όσο και από τους εμπλεκόμενους φορείς, θέτοντας όλοι ως προτεραιότητα την αποκατάσταση της εικόνας της ελληνικής κρουαζιέρας και μετατροπή των λιμανιών του Αιγαίου σε πνεύμονες ανάπτυξης και μαγνήτες προσέλκυσης επενδύσεων. Στην σύσκεψη παρευρέθηκαν επίσης οι κ.κ. Θεόδωρος Κοντές Πρόεδρος της Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιεροπολοίων και Φορέων Ναυτιλίας, Μάκης Κανακάρης, Πρόεδρος της Ένωσης Λεμβούχων Σαντορίνης, Αντώνης Καλούδης Ναύαρχος και εκτελεστικό μέλος της Ένωσης, Γιώργος Κουμπενάς Αρχιπλοίαρχος της ναυτιλιακής εταιρίας Louis και Κωνσταντίνος Μουντζούρης Καθηγητής Πανεπιστημίου.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video