ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

“Young at Heart” θα νιώσουν οι 45 διεθνείς bloggers ...


...που θα βρεθούν στο Blogtrotters 2015 

- Οι εμπειρίες των διακεκριμένων travel bloggers στην Θεσσαλονίκη, την Χαλκιδική και τον Όλυμπο θα μοιραστούν μέσω του #blogtrottersgr σε όλο τον κόσμο 

Μια επιλεγμένη ομάδα 45 διεθνών travel, lifestyle και urban bloggers θα βρίσκεται από σήμερα και μέχρι τις 20 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη, τη Χαλκιδική και τον Όλυμπο, για να συμμετέχει στην ετήσια διοργάνωση “Blogtrotters 2015” της Marketing Greece, η οποία φέτος έχει ως κεντρικό μήνυμα το “Young at Heart”. 
Μέσα από το ειδικό microsite www.blogtrotters.gr μπορείτε να παρακολουθήσετε τη δημιουργία ενός ψηφιακού λευκώματος και μιας ζωντανής κοινότητας η οποία θα φέρει τη Θεσσαλονίκη, τη Χαλκιδική και τον Όλυμπο στο επίκεντρο του κόσμου των bloggers και των εκατοντάδων χιλιάδων followers τους.
Ξεχωριστές εμπειρίες που αποτυπώνουν το νεανικό και δημιουργικό πνεύμα της Θεσσαλονίκης και τη μαγεία της Χαλκιδικής οργανώθηκαν από κοινού με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Δήμο Θεσσαλονίκης, αποκλειστικά για το Blogtrotters 2015 της Marketing Greece. Χάρη στο εκτεταμένο δίκτυο της αεροπορικής εταιρείας Aegean, οι bloggers θα βρεθούν στη Θεσσαλονίκη από 12 χώρες -όπως τη Γερμανία, τη Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ισπανία, την Ιταλία, την Αυστρία, την Ελβετία και την Πολωνία. 
Από την εναρκτήρια εκδήλωση την Τετάρτη 17 Ιουνίου, στο Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης, τις ξεναγήσεις στα ιστορικά και πολιτιστικά μνημεία της Θεσσαλονίκης, μέχρι τις γαστρονομικές περιηγήσεις και τις επισκέψεις σε επιλεγμένους δημιουργικούς χώρους της πόλης, οι bloggers θα μοιραστούν με εκατοντάδες χιλιάδες followers μοναδικές εικόνες που θα κορυφωθούν σε ένα αξέχαστο beach party στην Κασσάνδρα της Χαλκιδικής, στις 19 Ιουνίου. 
Ταυτόχρονα, ενώ οι 40 bloggers θα ανακαλύπτουν τη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική, μία ομάδα 5 bloggers θα βρίσκεται στον Όλυμπο και στην παραθαλάσσια περιοχή της Πιερίας όπου μέσα από δραστηριότητες πεζοπορίας, κατάβασης φαραγγιών και κατάδυσης θα γνωρίσουν τα μοναδικά χαρακτηριστικά της περιοχής.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video