ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Νέες κατηγορίες ναύλων στις Ευρωπαϊκές πτήσεις από την Lufthansa


• Οι ναύλοι “Light”, “Classic”, “Flex” προσφέρουν μια ποικιλία εξατομικευμένων υπηρεσιών. 
• Οι κρατήσεις ξεκίνησαν στα τέλη Ιουλίου 2015 για ταξίδια από 1η Οκτωβρίου 2015. 
• Οι νέοι ναύλοι αφορούν Ευρωπαϊκές πτήσεις και πτήσεις εντός Γερμανίας. 
• Πρόσθετες υπηρεσίες μπορούν να αγοραστούν σε ατομική και ευέλικτη βάση. 

Από τις 28 Ιουλίου 2015, η Lufthansa εισάγει μια νέα λογική τιμολόγησης των πτήσεων εντός Ευρώπης. 
Οι νέες επιλογές ναύλων στην Economy Class “Light”, “Classic” και “Flex” θα ισχύσουν από την 1η Οκτωβρίου 2015, για τις Ευρωπαϊκές πτήσεις και τις πτήσεις εντός Γερμανίας και θα προσφέρουν διάφορες υπηρεσίες ανάλογα με την τιμή τους. Για παράδειγμα, στην Economy Class, οι επιβάτες θα μπορούν να επιλέγουν υπηρεσίες ανάλογα με τις επιθυμίες τους. Ο ναύλος θα μπορεί να συμπληρωθεί με επιπλέον υπηρεσίες δίνοντας τη δυνατότητα στον επιβάτη να προσθέσει από μόνος του περαιτέρω επιλογές.
Ο Jens Bischof, Μέλος του Συμβουλίου της Lufthansa German Airlines και Γενικός Εμπορικός Διευθυντής (CCO) της Deutsche Lufthansa AG, δήλωσε: «Αποτελεί επιθυμία πολλών πελατών μας να μπορούν να πληρώνουν μόνο για τις υπηρεσίες που πραγματικά χρησιμοποιούν. Με αυτή τη νέα λογική διαβάθμισης των ναύλων, κάνουμε ακριβώς αυτό. Μελλοντικά, δεδομένης αυτής της ευελιξίας, κάθε επιβάτης θα είναι σε θέση να δημιουργεί από μόνος του μια εξατομικευμένη πτήση επιλέγοντας ανάμεσα στις διάφορες υπηρεσίες που προσφέρουμε. Οι επιλογές τιμής, Light, Classic και Flex, είναι πιο διαφανείς και επιτρέπουν στους επιβάτες της Economy Class να επιλέγουν τον ναύλο στις πτήσεις εντός Ευρώπης». 
Η νέα λογική τιμολόγησης εισάγεται στο πλαίσιο της διαδικασίας ανακατάταξης της στρατηγικής πωλήσεων της Lufthansa. Οι διάφορες επιλογές ναύλων περιλαμβάνουν διαφοροποιήσεις σε ό,τι αφορά τις δωρεάν αποσκευές, τις κρατήσεις συγκεκριμένων θέσεων, καθώς και επιλογές αλλαγής και ακύρωσης κράτησης. 
Η επιλογή περιλαμβάνει έναν πλήρως ευέλικτο ναύλο Business Class και τρεις νέους ναύλους Economy Class. 
Εκτός από αυτή καθεαυτή την πτήση, όλες οι επιλογές ναύλων περιλαμβάνουν μια χειραποσκευή, σνακς και ποτά εν πτήσει, κράτηση καθίσματος κατά τη διάρκεια του check-in έως και 23 ώρες πριν την απογείωση, καθώς και Award, Status και Select Miles. 
Οι επιλογές ναύλων και οι υπηρεσίες που περιλαμβάνουν παρουσιάζονται με διαφανή τρόπο. 
Για κρατήσεις στην Economy Class, και οι τρεις επιλογές ναύλων είναι πάντα διαθέσιμες. Έτσι, διαφορετικές επιλογές πακέτων μπορούν να συνδυαστούν στις πτήσεις μετάβασης και επιστροφής. Ξεχωριστή κράτηση επιπλέον υπηρεσιών, όπως καθίσματα με περισσότερο χώρο για τα πόδια ή αναβάθμιση σε Business Class, μπορεί να γίνει οποιαδήποτε στιγμή, ακόμα και μετά την αγορά του εισιτηρίου. 
Οι διάφορες επιλογές ναύλων αναλυτικά: 
Economy Light 
Από την 1η Οκτωβρίου, ο νέος ναύλος Light θα αποτελεί την πιο οικονομική επιλογή για όσους ταξιδεύουν μόνο με μια χειραποσκευή και δεν χρειάζονται οποιαδήποτε ευελιξία στο εισιτήριό τους. 
Ο Jens Bischof είπε: «Μέχρι σήμερα, περίπου το ένα τρίτο των επιβατών μας που ταξιδεύουν εντός Ευρώπης έχουν μαζί τους μόνο μια χειραποσκευή». Η κράτηση ναύλου Light ξεκινά από 89 ευρώ για πτήση μετ’ επιστροφής. Δεν υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής κράτησης ή επιστροφής χρημάτων σε περίπτωση ακύρωσης σε αυτή την επιλογή. Αν το επιθυμούν, οι επιβάτες μπορούν να προσθέσουν μια ακόμα αποσκευή (από 15 ευρώ για την πτήση μετάβασης και επιστροφής αντίστοιχα) ή να επιλέξουν κάθισμα (από 10 ευρώ για κάθε πτήση) σε οποιοδήποτε χρόνο από τη στιγμή της κράτησης έως την έναρξη του ταξιδιού. 
Economy Classic 
Ο ναύλος Classic περιλαμβάνει τη δυνατότητα μιας αποσκευής έως 23 κιλών. Επίσης προσφέρει μια νέα, επιπρόσθετη δυνατότητα για πολλούς επιβάτες να εξασφαλίσουν το κάθισμα που επιθυμούν, χωρίς χρέωση, κατά τη διάρκεια της κράτησης. Τέλος, ο ναύλος Classic είναι πιο ευέλικτος σε σύγκριση με τον Light καθώς μπορεί να γίνει αλλαγή κράτησης σε άλλη πτήση προς τον αρχικό προορισμό έναντι χρέωσης. 
Η κράτηση ναύλου Classic ξεκινά από 129 ευρώ για πτήση μετ’ επιστροφής. 
Economy Flex 
Ο ναύλος Flex απευθύνεται κυρίως σε επιβάτες που επιθυμούν μεγαλύτερη ευελιξία στον σχεδιασμό του ταξιδιού τους. Εκτός από τη δωρεάν επιλογή καθίσματος, ο ναύλος Flex προσφέρει τη δυνατότητα αλλαγής πτήσης χωρίς επιπλέον χρέωση ή αλλαγής προορισμού. Αν η κατηγορία θέσης που είχε αρχικά κρατηθεί δεν είναι πλέον διαθέσιμη, είναι πιθανό ο επιβάτης να επιβαρυνθεί με επιπλέον χρέωση. Σε αυτή την επιλογή ναύλου, οι τακτικοί επιβάτες θα λαμβάνουν επιπλέον 50% Premium Miles στο πλαίσιο προωθητικής ενέργειας του Miles & More. 
Η επιπλέον χρέωση του ναύλου Flex σε σύγκριση με τον ναύλο Classic κυμαίνεται μεταξύ 60 και 160 ευρώ, ανάλογα με τη διαδρομή. 
Business Class 
Εκτός των τριών ναύλων της Economy, διατηρείται ο ναύλος Business Class ο οποίος περιλαμβάνει όλες τις συνήθεις υπηρεσίες και ανέσεις αυτής της κατηγορίας θέσης, όπως πρόσβαση στις αίθουσες αναμονής, αυξημένο επιτρεπόμενο βάρος αποσκευών έως 2 αποσκευές των 32 κιλών, επιλογή καθίσματος και ελεύθερο το διπλανό κάθισμα καθώς και προτεραιότητα στην επιβίβαση. Η καινοτομία είναι η πλήρης ευελιξία στην αλλαγή και ακύρωση της κράτησης. Έτσι, στη νέα λογική τιμολόγησης, όλοι οι ναύλοι Business Class θα προσφέρουν τη δυνατότητα αλλαγής κράτησης και επιστροφής χρημάτων σε περίπτωση ακύρωσης, χωρίς χρέωση. 
Αν η κατηγορία θέσης που είχε αρχικά κρατηθεί δεν είναι πλέον διαθέσιμη, είναι πιθανό ο επιβάτης να επιβαρυνθεί με επιπλέον χρέωση, κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Ο ναύλος Business Class αποτελεί την πιο προνομιακή προσφορά και είναι ιδιαιτέρως κατάλληλο για επιβάτες που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους αλλά και για απαιτητικούς ταξιδιώτες αναψυχής. 
Ο ναύλος Business Class είναι διαθέσιμος από μόλις 399 ευρώ για πτήση μετ’ επιστροφής. Η Lufthansa εισάγει τη νέα δομή ναύλων μαζί με την Austrian Airlines. 
Η SWISS ήδη χρησιμοποιεί τη νέα δομή από τα τέλη Ιουνίου. Η Brussels Airlines εισήγαγε ναύλους με διάφορες επιλογές το 2014. Η δομή των ναύλων στις διηπειρωτικές πτήσεις παραμένει αμετάβλητη.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video