ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πάμε για 26 εκ. αφίξεις...


...ας δούμε όμως και το ταμείο στο τέλος της σαιζόν 

- Ακούστε εδώ τη συνέντευξη

Kipriotis Panorama-Kos
«Με όλες αυτές τις πολιτικές εξελίξεις, την αναστάτωση κι αστάθεια, ο τουρισμός άντεξε. Περιμένουμε να ξεπεράσουμε τα 25 εκ. τουρίστες με αποτέλεσμα να έχουμε 1% του ΑΕΠ πάνω. Αυτό σημαίνει περίπου 1 δις επιπλέον έσοδα. 
Αν όλα πάνε καλά, πραγματικά θα είναι μια εξαιρετική χρονιά», δήλωσε στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ η αναπληρώτρια υπουργός αναπληρωτής τουρισμού Έλενα Κουντουρά. 
«Δεν υπάρχει πρόβλημα με τις εκλογές. Τα πακέτα είναι κλεισμένα και οι τουρίστες έρχονται κανονικά. Ο ελληνικός λαός είναι ώριμος και έχει καταλάβει ότι, η διαχείριση με ήθος είναι αυτή που μπορεί να μας βγάλει μπροστά. Φέραμε μία συμφωνία που μπορεί να έχει προοπτικές. Το θέμα είναι ποιος θα διαχειριστεί αυτή τη συμφωνία προς όφελος του ελληνικού λαού. Έχουμε χορτάσει από παραμύθια και από συμφωνίες που μόνο κακό μας έκαναν», συμπλήρωσε η κα Κουντουρά.

Η κ. Κουντουρά, ανέφερε ότι σύμφωνα και με εκτιμήσεις ανθρώπων του ΣΕΤΕ, τα 25 εκατομμύρια τουρίστες που ήταν ο στόχος για την εφετινή χρονιά, θεωρούνται δεδομένο, και αν συνεχιστεί αυτός ο ρυθμός δεν αποκλείεται να προσεγγίσουμε τον αριθμό - έκπληξη που είναι τα 26 εκατ.
Υπογράμμισε δε ότι η προκήρυξη των εκλογών δεν έχει επηρεάσει καθόλου τις κρατήσεις και οι tour operators βλέπουν τον ρυθμό κρατήσεων να συνεχίζεται δυναμικά..
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ Ανδρέας Ανδρεάδης, σε "τιτίβισμά" του, ανέφερε: "Υπό ομαλές πολιτικές εξελίξεις εκτιμώ για 2015 : Αφίξεις 26 εκ ( 24 εκ 2014 και 25 εκ πρόβλεψη ΣΕΤΕ ). Εσόδα 14,5 δις € ( 13,5 δις 2014 )".
Για να δούμε...
Εμείς επιμένουμε πάντως στο...ταμείο!!!


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video