ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αυτό είναι το νέο Υπηρεσιακό Συμβούλιο του Ε.Ο.Τ.


Με απόφαση του γενικού γραμματέα του Ε.Ο.Τ. Πάνου Λειβαδά, ορίστηκε το νέο υπηρεσιακό συμβούλιο του Οργανισμού.
Η νέα σύνθεση του Υπηρεσιακού Συμβουλίου, έχει ως εξής:
Α. 
1) Η κα. Σπακουρή Αθηνά ως Πρόεδρος του Υπηρεσιακού Συμβουλίου του ΕΟΤ, με αναπληρωτή τον κ. Ευθυμίου Λεωνίδα 
2) την κα. Κουρεμένου Ιουλία ως τακτικό μέλος του Υπ ηρεσιακού Συμβουλίου του ΕΟΤ με αναπληρώτρια την κ. Χατζηγεωργίου-Λουτσίδη Ελένη 
3) τον κ. Τσίνα Κωνσταντίνο ως αναπληρωτή του τακτικού μέλους του Υπηρεσιακού Συμβουλίου του ΕΟΤ, κας. Βαρελά Αγγελικής.
Β. 
1) Η κα. Κουρούσια Καλλιόπη ως τακτικό αιρετό μέλος-εκπρόσωπο των μονίμων υπαλλήλων ΕΟΤ στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο του ΕΟΤ με αναπληρώτρια την κ. Γιανναδάκη Αικατερίνη 
2) Ο κ. Χαροκόπος Κωνσταντίνος, ως τακτικό αιρετό μέλος-εκπρόσωπο των μονίμων υπαλλήλων ΕΟΤ στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο του ΕΟΤ με αναπληρωτή τον κ. Χρονόπουλο Απόστολο 
3) Ο κ. Γούναρης Πέτρος ως τακτικό αιρετό μέλος-εκ πρόσωπο των υπαλλήλων ΙΔΑΧ ΕΟΤ στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο του ΕΟΤ με αναπληρωτή τον κ. Ντάση Δημήτριο 
4) Η κα. Χαρίτου Παναγιώτα ως τακτικό αιρετό μέλος-εκπρόσωπο των υπαλλήλων ΙΔΑΧ ΕΟΤ στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο του ΕΟΤ με αναπληρώτρια την κ. Βαρλάμη Παρασκευή. 
Γ. Ως προς τον ορισμό της Αναπληρώτριας Γραμματέως και Γραμματέως του Υπηρεσιακού Συμβουλίου ΕΟΤ ισχύουν οι υπ’ αριθμ. 114/30-07-201 4 και 176/24-11-2014 αποφάσεις ΔΣ ΕΟΤ. 
Δ. Η θητεία των μελών του Υπηρεσιακού Συμβουλίου ΕΟΤ , πλην των αιρετών, η θητεία των οποίων λήγει την 31-12-2016, θα λήξει αυτοδικαίως με τη θέση σε ισχύ των νέων οργανικών διατάξεων του ΕΟΤ, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παρ. 5 του άρθρου πέμπτου «Μεταβατικές Διατάξεις» του ν. 4275/2014 (ΦΕΚ 149 Α’). 
Καλορίζικοι!!!


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video