ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ξεκίνησε την δοκιμαστική λειτουργία της η νέα Μαρίνα της Ρόδου


H νέα Μαρίνα της Ρόδου, ένα σύγχρονο και σπουδαίο έργο για την Ρόδο, το Αιγαίο και την Μεσόγειο, ξεκίνησε την δοκιμαστική λειτουργία της και ήδη υποδέχεται και φιλοξενεί σκάφη αναψυχής. 
Στόχος της νέας Μαρίνας είναι η παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών υψηλού επιπέδου σε σκάφη αναψυχής και επισκέπτες αλλά και η συμβολή της στην ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού. Προτεραιότητα, ο σεβασμός στον άνθρωπο και το περιβάλλον. 
Ενας χώρος όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν τον περίπατο, τον καφέ, το φαγητό, τις αγορές τους ή να αθληθούν πλάι στη θάλασσα. 
Η νέα Μαρίνα της Ρόδου παρέχει στον επισκέπτη ασφαλή και λειτουργική διαμονή καθ΄ όλη την διάρκεια παραμονής του. Από εκεί μπορεί να ταξιδεύει σε όλο το Αιγαίο και τη Μεσόγειο. 
Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της διασφαλίζουν την ασφαλή και ολοκληρωμένη διαχείρισή της, όλο το 24ωρο.
Διαθέτει ενοποιημένο ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου, παρακολούθησης, διαχείρισης, λειτουργίας, και ασφάλειας των χερσαίων και θαλάσσιων εγκαταστάσεων της. Η Υποδοχή της Μαρίνας είναι στελεχωμένη με ικανό και έμπειρο προσωπικό, έτοιμο να δώσει άμεσες λύσεις και να εξασφαλίσει υψηλό επίπεδο υπηρεσιών. Ο πελάτης πληροφορείται άμεσα για όλες τις διαθέσιμες εγκαταστάσεις και τις προσφερόμενες υπηρεσίες, επικοινωνώντας είτε με την υπηρεσία Υποδοχής, είτε μέσα από το ηλεκτρονικό σύστημα διαχείρισης της Μαρίνας χρησιμοποιώντας smartphone, tablet ή υπολογιστή. Στην υποδοχή υπάρχει χώρος για την εκτύπωση εγγράφων και φαξ των πελατών, καθώς και Βusiness Center. Η Μαρίνα διαθέτει πλήρες ηλεκτρονικό σύστημα κρατήσεων booking- berthing. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν από οποιοδήποτε σημείο του κόσμου το αίτημά τους και να λαμβάνουν άμεσα απάντηση. Στην πρώτη φάση ανάπτυξής της, η νέα Μαρίνα Ρόδου θα διαθέτει 382 θέσεις ελλιμενισμού σκαφών. Ο ελλιμενισμός θα γίνεται με ειδικά μέσα και από εξειδικευμένο προσωπικό, απαλλάσσοντας τον φιλοξενούμενο από ταλαιπωρίες και κινδύνους. Όλα τα κτίρια της Μαρίνας είναι χαμηλά, ώστε να μην εμποδίζουν τη θέα και να εναρμονίζονται με το περιβάλλον. Τα αρχιτεκτονικά τους στοιχεία εμπνέονται από τη μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου. Επισκεφθείτε το web site της νέας Μαρίνας Ρόδου http://ift.tt/1KPWzAe και τη σελίδα στο facebook http://ift.tt/1MPYjxH


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video