ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η Ελλάδα "αντικατέστησε" Τουρκία και Τυνησία για τo 2016 ...


...στις προτιμήσεις των Άγγλων τουριστών

- Αυξήσεις των τιμών έως και 15% !!!

Kipriotis Panoroma, Κως
Παρά την οικονομική κρίση και την αρνητική δημοσιότητα, η Ελλάδα έχει την ...τιμητική της, όσον αφορά στις προτιμήσεις των Άγγλων τουριστών για το 2016, σύμφωνα με μεγάλο διαδικτυακό πράκτορα Holiday Hypermarket, που είναι μέλος της ΑΒΤΑ.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ιθυνόντων του Holiday Hypermarket, οι Άγγλοι που θα ταξιδέψουν στην Ελλάδα το 2016 θα είναι σημαντικά περισσότεροι από φέτος και ήδη διαφαίνεται τάση "αντικατάστασης" της Τουρκίας και της Τυνησίας, στις επιλογές τους.
Μάλιστα για την τρέχουσα τουριστική περίοδο το Holiday Hypermarket, τονίζει ότι οι ακυρώσεις προς Ελλάδα λόγω της κρίσης και της  οικονομικής αστάθειας ήταν περιορισμένες, ενώ συνολικά στο πρώτο εξάμηνο του 2015 οι πωλήσεις πακέτων γηια Ελλάδα σημείωσαν αύξηση 20%.
 “Η Ελλάδα ήταν πάντα ένας από τους πλέον αγαπημένους προορισμούς των Βρετανών τουριστών και το 2014 ξεπεράστηκε το όριο των 3 εκ. τουριστών. Είναι πολύ ευχάριστο ότι το κλίμα αυτό συνεχίζεται" δήλωσε ο εκπρόσωπος  του Holiday Hypermarket representative Ian Crawford.
Και συνέχισε: “Φαίνεται ξεκάθαρα ότι η Ελλάδα "αντικαθιστά" Τουρκία και Τυνησία στις προτιμήσεις πολλών τουριστών. Οι πελάτες μας, λένε συνεχώς πόσο αγαπούν την Ελλάδα και βέβαια κάνουν κλαι τις σχετικές αναφορές στα social media.”
Ωστόσο, παρά το θετικό αυτό κλίμα, ο Crawford προειδοποιεί ότι η αυξανόμενη ζήτηση για Ελλάδα, ενδεχομένως θα οδηγήσει σε αυξήσεις τιμών, ίσωςκαι σε επίπεδα της τάξης του 15%".
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video