ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη ΔΕΘ


Με δικό της περίπτερο συμμετέχει και φέτος στην 80η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με το σύνθημα «Περιφέρεια στην Πράξη». 
Το περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας βρίσκεται στον υπαίθριο χώρο Β12, στη νότια πύλη της ΔΕΘ, δίπλα στον πύργο του ΟΤΕ και οι επισκέπτες μπορούν να ενημερώνονται για το έργο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, την πορεία του ΕΣΠΑ και το σχεδιασμό για τη νέα Προγραμματική Περίοδο 2014 – 2020. 
Σε δήλωσή του ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας τονίζει ότι «η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στηρίζει διαχρονικά το θεσμό της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.
Στην 80η επέτειο της ΔΕΘ, παρά τις περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης, δε θα μπορούσαμε να απουσιάσουμε. Στηρίζουμε με την παρουσία μας το θεσμό στην πιο δύσκολη συγκυρία των τελευταίων ετών και για τη χώρα και για τη Θεσσαλονίκη και για την ίδια τη Διεθνή Έκθεση. Το σύνθημά μας ‘Περιφέρεια στην Πράξη’ αποτελεί και το μήνυμα της επόμενης μέρας για την Κεντρική Μακεδονία, όπου παρά τις μεγάλες δυσκολίες, προσπαθούμε με πράξεις να βελτιώσουμε τις υποδομές της Κεντρικής Μακεδονίας και την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας. Περιμένουμε τους πολίτες να επισκεφτούν το περίπτερό μας για να ενημερωθούν για το έργο που παράγουμε σε όφελος των πολιτών και του τόπου, αλλά και για το σχέδιό μας, στο πλαίσιο της νέας Προγραμματικής Περιόδου 2014 – 2020».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video